در گفتگو با مهر:
انجمن عکاسان ایران حمایت خود را از ثبت طرح مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی اعلام کرد


رییس انجمن عکاسان ایران تصریح کرد: به رسمیت شناخته شدن و ثبت آثار هنری چه از سوی هنرمندان و چه ارگانی مانند وزارت ارشاد نه تنها حرکتی بسیار مثبت است، بلکه برای بروز نوآوری‌ها الزامی می‌باشد؛ که البته قوانین نیاز به تقویت و اصلاح دارند.

به گزارش لقمه، فرزاد هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر، نسبت به رسمیت شناخته شدن و ثبت آثار هنری و حقوق مادی و معنوی مرتبط به آنها گفت: این حمایت در اولین قدم باید از سوی ارگان‌های فرهنگی و به ویژه خود وزارت ارشاد انجام شود و این وزارت خود را پایبند به حمایت از هنرمندان و فعالان فرهنگی بداند و از حضور و ورود به حیطه فعالیت آنها به عنوان یک رقیب قدر و سرسخت پرهیز کند.

این استاد عکاسی ایران تاکید کرد: البته باید قیدی را هم در خصوص ثبت طرح‌هایی که بیشتر، اجرایی هستند لحاظ کرد و آن اینکه طرحی، به صرف ارائه طرح و ایده قابل ثبت و دفاع نیست بلکه طرحی مانند مسابقه سفره‌های ایرانی اسلامی که در یک بازه زمانی چندساله توسط طراحان به منصه ظهور و بروز رسیده و فلسفه وجودی خود را اثبات کرده است می‌تواند به نام ایشان ثبت شده و از حقوق مادی و معنوی برخوردار شود که خوشبختانه در این مورد خاص اتفاق افتاده است.

رئیس انجمن عکاسان ایران در پایان اظهار داشت: این انجمن به طور کلی از جشنواره‌ها، مسابقات، انتشارات و... در زمینه عکاسی حمایت کرده و حقوق آنها را به رسمیت می‌شناسیم همانطور که در مورد مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی این مسئله وجود دارد. در هر هنری زمینه کاری فراوانی وجود دارد اما متاسفانه بسیاری افراد فکر می‌کنند و بسیاری دیگر که تنها سودجویانه از این فکر استفاده می‌برند.




کد: 1122 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۱ خرداد بازدید: 2856 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر مادر سپر دفاعی در برابر افسردگی در یك مطالعه جدید معلوم شد افرادی كه در دوران نوزا...

  فایده شام دسته‌ جمعی برای کودکان شاید باور این موضوع كمی دشوار باشد، ولی صرف شام در...

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.
فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون پایگاه خبری لقمه: پس از انتخاب مقصد سفر، در کنار خرید بلیط، اولین کاری که باید انجام دهید، رزرو هتل است. البته انتخاب هتل نیاز به دقت و زمان کافی دارد؛ چراکه محل اقامت در کیفیت سفر تاثیر زیادی می‌گذارد.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.