طرز تهیه «دسر کیک شکلاتی»


پایگاه خبری لقمه: در این مطلب طرز تهیه دسر کیک شکلاتی را به شما آموزش داده ایم، این دسر قبل از هر چیزی نیاز به یک کیک شکلاتی دارد که آن را هم در ادامه آموزش داده ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، زهرا خورسند: در این مطلب طرز تهیه دسر کیک شکلاتی را به شما آموزش داده ایم، این دسر قبل از هر چیزی نیاز به یک کیک شکلاتی دارد که آن را هم در ادامه آموزش داده ایم.


طرز تهیه دسر کیک شکلاتی 

میزان سرو: 4 تا 6 نفر

مواد لازم:
 
کیک اسفنجی شکلاتی 2 تخم مرغی: 1 عدد
شیر: 1 پیمانه
نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
شکر: 90 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
پنیر خامه ای: 250 گرم
پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین: 3 قاشق چای خوری
آب: یک چهارم پیمانه
بالیون کاکائویی: 100 گرم
خامه صبحانه: 100 گرم
 
 
طرز تهیه:
 
1. کیک اسفنجی شکلاتی دو تخم مرغی را داخل قالب مستطیل 20×30 سانتی متری پخته و پس از خنک شدن از قالب جدا کرده و کاغذ را از کف کیک جدا کرده و با کاتر گرد 6 سانتی متری از کیک برش زده و کف رینگ ها قرار دهید و طلق را به اندازه دیواره رینگ ها برش زده و دور تا دور آن را با طلق پوشش دهید.
 
2. نشاسته ذرت، زرده های تخم مرغ، پودر کاکائو و شکر را داخل ظرف مناسبی ریخته و با یک چهارم پیمانه شیر سرد مخلوط کرده و باقی مانده شیر را روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس به مواد افزوده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ شود. سپس از روی شعله برداشته و روی آن را با نایلون پوشانده و کنار بگذارید تا خنک شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود. سپس کنار گذاشته تا خنک شود.
 
3. پنیر خامه ای را با درو متوسط همزن برقی بزنید تا نرم شود. سپس کرم شکلاتی خنک شده را کم کم افزوده تا مواد یک دست شود. ژلاتین خنک شده را نیز در حال یکه همزن روشن است افزوده و با دور کند مخلوط کنید.
 
4. مواد شکلاتی آماده را روی کیک اسفنجی های داخل رینگ ریخته و سدرها را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از آن رینگ و طلق را از دسر جدا کرده و کمی گاناش روی دسرها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
 
طرز تهیه گاناش:
 
خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس شعله را خاموش کرده و بالیون کاکائویی خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات با گرمای خامه ذوب شود.
 
نکته:
 
کل مواد را داخل قالب کمربندی 23 سانتی متری نیز می توانید آماده کنید.
 
کیک اسفنجی شکلاتی
 
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
میزان سرو: 4 تا 6 نفر
 
مواد لازم:
 
آرد: 40 گرم
پودر کاکائو: 10 گرم
شکر: 50 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری
آب جوش: 1 قاشق سوپ خوری
 
طرز تهیه:
 
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. زرده و سفیده را جدا نموده و زرده را با شکر بزنید و آبجوش را اضافه کنید تا روشن و سبک شود. سفیده را با دور تند همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سفیده را به زرده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید و در آخر آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب 20 سانتی متری ریخته و به مدت حدود 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ماهنامه کیک وشیرینی

کد: 11255 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير بازدید: 4526 ساعت: 2:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
3 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
6 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
9 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
10 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت