احداث بیش از ۱۶ هزار هکتار گلخانه در کشور طی برنامه ششم توسعه


پایگاه خبری لقمه: معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، از احداث بیش از ۱۶ هزار هکتار گلخانه در کشور طی برنامه ششم توسعه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، چهاردهمین جلسه ستاد توسعه گلخانه های استان کرمانشاه با حضور معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، مدیرعامل بانک کشاورزی کشور، رضوی معاون وزیر اقتصاد و دارایی، مدیران سازمان جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی استان کرمانشاه و سایر مدیران دستگاههای اجرایی استان در محل بانک کشاورزی برگزار شد.

 
دکتر مرتضی شهیدزاد، ه مدیرعامل بانک کشاورزی کشور در این جلسه گفت: یکی از اولویت های بانک کشاورزی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، ارائه تسهیلات جهت احداث گلخانه ها بوده و تاکنون اقدامات خوبی با همکاری وزارت جهادکشاورزی در این زمینه انجام شده  است.
 
وی افزود: در نظر داریم هرگونه مانع یا مشکلی در زمینه ارائه تسهیلات به گلخانه ها وجود دارد در کم ترین زمان ممکن را رفع کرده تا متقاضیان با راحت ترین شیوه بتوانند از این تسهیلات بهرمند شوند.
 
در ادامه مهندس محمدعلی طهماسبی معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی  گفت :در برنامه ششم توسعه احداث گلخانه ها بعنوان یکی از مهم ترین اولویت های وزارت جهاد کشاورزی انتخاب شده و در نظر داریم در طی این برنامه ۱۶۷۶۰ هکتار گلخانه در سطح کشور احداث شود.
 
وی با اشاره به اهمیت کشت گلخانه ای افزود:  احداث و گسترش گلخانه ها باعث ایجاد بهره وری بیشتر در تولید محصولات کشاورزی، صرفه جویی در مصرف آب، کسب درآمد بیشتر برای بهره برداران و ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی و جوانان می شود.
 
طهماسبی افزود: در هرگلخانه برای  ۱۰ نفر اشتغال ایجاد شده و برای استان کرمانشاه که با معضل بیکاری مواجه است یکی از بهترین راهکارها می باشد.
 
معاون باغبانی وزیر جهادکشاورزی با تقدیر از مدیران و کارشناسات سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه و بانک کشاورزی در راستای شناسایی و تشویق بنگاههای بزرگ اقتصادی جهت احداث گلخانه های بزرگ در این استان تاکیدکرد: امیدواریم با اراده و نظر مثبتی که در بین مدیران استانداری، سازمان جهادکشاورزی، بانک کشاورزی، امور آب وجود داشته و اقدامات بسیار شایسته ای که در راستای تشکیل پرونده و پرداخت تسهیلات احداث گلخانه در استان کرمانشاه شاهد هستیم به زودی کرمانشاه به یکی از استانهای پیشرو در احداث گلخانه و تولید محصولات گلخانه ای تبدیل شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11366 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد بازدید: 1400 ساعت: 12:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
3 روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
4 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
5 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
6 اولویت اعتباری بانک کشاورزی در سال 1398 اعلام شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد
7 صادرات گوجه‌ فرنگی گلخانه‌ای با دریافت تاییدیه ۱۳۹۷ يکشنبه ۸ مهر
8 توسعه گلخانه، تنها راه نجات کشور از بحران کم آبی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9 راه اندازی گلخانه های شهری نیاز به تغییر کاربری ندارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
10 بساط فروشگاه های غیرمجاز سموم، برچیده می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
11 ساکنان مناطق محروم برای پرورش قارچ تسهیلات می‎گیرند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

  عجیب‌ترین روش های خوراکی مقابله با سرماخوردگی غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از غذاهای پرکالری خاصیت دا...

  درمان پیش دیابت با کلم بروکلی پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟
تغذیه در سفرهای تابستانی چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.