توسط مدیرعامل بانک کشاورزی؛
اولویت اعتباری بانک کشاورزی در سال 1398 اعلام شد


پایگاه خبری لقمه:روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی اظهار داشت: تامین مالی برای احداث 5 هزار هکتار تاسیسات گلخانه ای در کشور تا پایان سال 1398، از اولویت های اعتباری بانک کشاورزی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیران شعب بانک در استان ها و نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی ضمن تاکید بر اهمیت حمایت از تاسیسات گلخانه ای و نقش آن در مدیریت منابع و رونق تولید، اظهار داشت: تامین مالی برای احداث 5 هزار هکتار تاسیسات گلخانه ای در کشور تا پایان سال 1398، از اولویت های اعتباری بانک کشاورزی است.
 
خدارحمی با بیان مطلب فوق ، به تشریح اهمیت آیین نامه اجرایی بند الف تبصره 18 قانون بودجه برای تامین مالی پروژه های مختلف ازجمله توسعه کشت های گلخانه ای پرداخت و رهنمودهایی را برای بهبود و تسریع در عملیات اعتباری مرتبط به مدیران استان ها ارائه داد.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: مبلغ 25 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین مالی جبران خسارت ناشی از سیل در اختیار سیستم بانکی قرار گرفته است که از این مبلغ، پرداخت 9 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه در تعهد بانک کشاورزی و از دیگر اولویت های اعتباری این بانک است.
 
خدارحمی همچنین بر پرداخت تسهیلات مرتبط با بذور گواهی شده و اهمیت آن در بهبود کیفی و کمی تولیدات کشاورزی و تامین امنیت غذایی تاکید کرد.
 
شایان ذکر است  این جلسه با حضور روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی، فرهاد فنودی عضو هیات مدیره بانک،  مسعود جلالیان مدیرامور اعتباری و بانکداری شرکتی، نیکخواه و بهبهانی روسای ادارات کل اعتبارات و وصول مطالبات بانک، دکتر بنی عامری مشاور وزیر و مجری طرح توسعه گلخانه های کشور ،دکتر خالدی مدیر کل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی و در ارتباط ویدئویی با مدیران شعب بانک کشاورزی در استان ها و نمایندگان سازمان های جهاد کشاورزی استان ها با محوریت اهمیت توسعه کشت های گلخانه ای ، بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای لازم برگزار شد.
 



کد: 13981 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد بازدید: 2132 ساعت: 1:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 «گولاچ» نان ویژه سمنانی‌ها در شب‌های قدر ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۴ فروردين
5 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
6 عملکرد دولت سیزدهم در سرمایه گذاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
7 تجارت خارجی از سقوط آزاد تا صعود بی‌سابقه ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
8 میراث بحران بدهی روحانی به روایت آمار ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
9 تجارت خارجی از سقوط آزاد تا صعود بی‌سابقه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱ شهريور
10 سیدعلیرضا آوایی: به حمایت از تولیدکنندگان اعتقاد دارم/لزوم بهینه سازی سامانه های الکترونیک به همراه نیروی انسانی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۲ فروردين
11 افتتاح پروژه های تامین آب شیرین از خلیج فارس برای کرمان ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه باید از خرید گوشت‌...

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  شبها گرسنه نخوابید/ توصیه‌های طب سنتی برای شام یک متخصص طب سنتی گفت: نباید شبها با شکم خالی خوابی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری در وقت اضافه به قول فرنگی‌ها یک سورپرایز برایتان داریم! اگر به دنبال خوش اندامی هستید بدانید که با تغییر شیوه‌ی غذا خوردن تان می‌توانید هر ماه یک کیلوگرم وزن کم کنید.
سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.
با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوج‌های جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروری‌ها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.