توسط مدیرعامل بانک کشاورزی؛
اولویت اعتباری بانک کشاورزی در سال 1398 اعلام شد


پایگاه خبری لقمه:روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی اظهار داشت: تامین مالی برای احداث 5 هزار هکتار تاسیسات گلخانه ای در کشور تا پایان سال 1398، از اولویت های اعتباری بانک کشاورزی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیران شعب بانک در استان ها و نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی ضمن تاکید بر اهمیت حمایت از تاسیسات گلخانه ای و نقش آن در مدیریت منابع و رونق تولید، اظهار داشت: تامین مالی برای احداث 5 هزار هکتار تاسیسات گلخانه ای در کشور تا پایان سال 1398، از اولویت های اعتباری بانک کشاورزی است.
 
خدارحمی با بیان مطلب فوق ، به تشریح اهمیت آیین نامه اجرایی بند الف تبصره 18 قانون بودجه برای تامین مالی پروژه های مختلف ازجمله توسعه کشت های گلخانه ای پرداخت و رهنمودهایی را برای بهبود و تسریع در عملیات اعتباری مرتبط به مدیران استان ها ارائه داد.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: مبلغ 25 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین مالی جبران خسارت ناشی از سیل در اختیار سیستم بانکی قرار گرفته است که از این مبلغ، پرداخت 9 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه در تعهد بانک کشاورزی و از دیگر اولویت های اعتباری این بانک است.
 
خدارحمی همچنین بر پرداخت تسهیلات مرتبط با بذور گواهی شده و اهمیت آن در بهبود کیفی و کمی تولیدات کشاورزی و تامین امنیت غذایی تاکید کرد.
 
شایان ذکر است  این جلسه با حضور روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی، فرهاد فنودی عضو هیات مدیره بانک،  مسعود جلالیان مدیرامور اعتباری و بانکداری شرکتی، نیکخواه و بهبهانی روسای ادارات کل اعتبارات و وصول مطالبات بانک، دکتر بنی عامری مشاور وزیر و مجری طرح توسعه گلخانه های کشور ،دکتر خالدی مدیر کل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی و در ارتباط ویدئویی با مدیران شعب بانک کشاورزی در استان ها و نمایندگان سازمان های جهاد کشاورزی استان ها با محوریت اهمیت توسعه کشت های گلخانه ای ، بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای لازم برگزار شد.
 



کد: 13981 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد بازدید: 2071 ساعت: 1:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 «گولاچ» نان ویژه سمنانی‌ها در شب‌های قدر ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۴ فروردين
5 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
6 عملکرد دولت سیزدهم در سرمایه گذاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
7 تجارت خارجی از سقوط آزاد تا صعود بی‌سابقه ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
8 میراث بحران بدهی روحانی به روایت آمار ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
9 تجارت خارجی از سقوط آزاد تا صعود بی‌سابقه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱ شهريور
10 سیدعلیرضا آوایی: به حمایت از تولیدکنندگان اعتقاد دارم/لزوم بهینه سازی سامانه های الکترونیک به همراه نیروی انسانی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۲ فروردين
11 افتتاح پروژه های تامین آب شیرین از خلیج فارس برای کرمان ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.
نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟