چگونه کیک طبقه‌ای رنگارنگ درست کنیم؟


پایگاه خبری لقمه: اگر تصمیم دارید برای جشن تولد یا سالگرد ازدواجتان، کیکی زیبا تهیه کنید، امروز برای شما دستور تهیه‌ی کیک طبقه‌ای رنگارنگ را قرار داده‌ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگر تصمیم دارید برای جشن تولد یا سالگرد ازدواجتان، کیکی زیبا تهیه کنید، امروز برای شما دستور تهیه‌ی کیک طبقه‌ای رنگارنگ را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید

 
طرز تهیه‌ی کیک طبقه‌ای رنگارنگ
 
مواد لازم برای کیک:
 
آرد: 3 پیمانه
بکینگ پودر: 3 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
کره‌ی نرم شده: 1 پیمانه
سفیده‌ی تخم مرغ: 5 عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند: دو و یک چهارم پیمانه
شیر: یک و نیم پیمانه
رنگ‌های خوراکی قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی و بنفش
 
مواد لازم برای میانه‌ی کیک:
 
سفیده‌ی تخم مرغ: 9 عدد
پودر قند: یک و سه چهارم پیمانه
کره‌ی نرم شده: 2 پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
 
مواد لازم برای پوشاندن کیک:
 
سفیده‌ی تخم مرغ: 5 عدد
پودر قند: 1 پیمانه
کره‌ی نرم شده: 1 پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
 
برای تزیین:
 
ترافل‌های رنگی
 
 
طرز تهیه:
 
فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم. 6 عدد قالب کیک دایره‌ای شکل آماده می‌کنیم. همه‌ی قالب‌ها را چرب کرده و داخل آنها، کاغذ روغنی پهن می‌کنیم.
 
برای تهیه‌ی کیک، آرد، بنکیگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کرده و آنها را چند بار الک می‌کنیم. در ظرفی جداگانه، پودر قند و کره را ریخته و با سرعت متوسط هم‌زن، به مدت 3 دقیقه هم می‌زنیم.
 
سفیده‎های تخم مرغ را به مخلوط پودر قند و کره اضافه کرده و با سرعت متوسط هم‌زن، آنها را هم می‌زنیم. نیمی از آرد را نیز اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم وقتی مواد خوب مخلوط شدند، شیر و بقیه‌ی آرد را نیز اضافه می‌کنیم. هم زدن را ادامه می‌دهیم تا مواد، کاملا یکدست شوند. مایه‌ی به دست آمده را به طور مساوی داخل قالب‌ها می‌ریزیم و از رنگ‌های خوراکی چند قطره به هر قالب اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. 
 
قالب‌ها را به مدت ده دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا طبقه‌های کیک، بپزند. کیک‌ها را از قالب خارج کرده و هر کدام را داخل ظرفی جداگانه قرار می‌دهیم.
 
برای تهیه‌ی مواد میانی کیک، سفیده‌های تخم مرغ و پودر قند را در ظرفی می‌ریزیم. ظرف را روی حرارت کتری یا سماور قرار می‌دهیم و مواد را مخلوط می‌کنیم تا شکر، کاملا ذوب شود. 
 
ظرف را از روی کتری برمی‌داریم و با هم‌زن، آن را خوب می‌زنیم تا کرمی یکدست به وجود آید. کره را کم کم به مخلوط اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر قسمت از کره، مواد را با هم‌زن می‌زنیم. مشاهده می‌کنید که مایه‌ی شما، کمی رقیق شده است. جای نگرانی نیست. به هم زدن با هم زن ادامه دهید تا کاملا مواد یکدست شوند.
 
حالا نوبت آماده کردن کیک است. ظرف مناسب سرو کیک را آماده می‌کنیم. طبقه‌ی اول کیک را قرار می‌دهیم. روی آن را یک لایه از مواد میانی کیک را قرار می‌دهیم سعی می‌کنیم مواد را کاملا صاف و یکدست قرار دهیم. طبقه‌ی دوم کیک را قرار داده و بار دیگر روی آن را از لایه‌ی میانی کیک می‌پوشانیم این کار را ادامه می‌دهیم تا همه‌ی طبقات کیک، چیده شوند. 
 
اکنون نوبت آماده کردن مایه‌ی پوشاننده کیک است. این مایه را نیز همانند مایه‌ی میانی کیک، آماده می‌کنیم و با کاردک یا چاقو، اطراف و روی کیک را کاملا با مایه‌ی آماده شده، می‌پوشانیم. روی کیک را نیز با ترافل‌های رنگی به دلخواه تزیین می‌کنیم.
 
منبع: manalonline

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تابناک باتو

کد: 11636 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد بازدید: 3651 ساعت: 9:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
4 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
9 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
10 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: سفر در ماه رمضان می‌تواند به چالش‌های خاصی منجر شود، اما با آمادگی مناسب، می‌توان تجربه‌ای مثبت و معنادار داشت.
راز لاغری در صبحانه در هر حال لازم نیست به بهانه‌ی داشتن یک صبحانه‌ی کامل همزمان چند منبع پروتئین به همراه کره، پنیر، مربا، خامه، عسل و غیره را با هم بخورید.