طرز تهیه رولت لازانیا


لقمه: پاستا، ماکارونی و لازانیا یکی از منابع غنی برای تامین کربوهیدرات در انسان است. شیوه های مختلفی برای پخت لازانیا وجود دارد که یکی از آنها به شرح زیر است.

مواد اولیه :

لازانیا                                                                   چهار ورق
سس تند                                                              یك قاشق غذاخوری
سس گوجه‌فرنگی                                                   دو قاشق غذاخوری
مرغ ریش‌ریش‌شده و پنیر پیتزا و قارچ اسلایس شده          از هر کدام دو پیمانه
آویشن                                                                 یك قاشق چایخوری
پیاز خردشده                                                         یك عدد
روغن                                                                   به میزان لازم


طرز تهیه:

روغن را در تابه ریخته وقتی داغ شد پیاز را در آن سرخ كنید. مرغ‌ها را اضافه كرده و كمی تفت دهید. سپس سس تند و سس گوجه‌فرنگی را درون تابه ریخته و در آخر قارچ و آویشن را افزوده و بعد از این‌كه كمی تفت داده شد از روی حرارت بردارید البته در صورت نیاز می‌توان كمی نمك هم اضافه كرد.

لازانیا را در قابلمه‌ای كه آب به جوش آمده ریخته، با نمك و روغن بپزید وقتی نرم شد با آب ولرم آبكشی كرده و روی پارچه‌ای پهن كنید تا خشك شود. بعد یك لایه از مواد روی آن ریخته و یك ورقه لازانیا گذاشته و از یك طرف آن را رول كنید. در آخر مقداری پنیر پیتزا روی آن ریخته و با خلال دندان آن را ثابت كنید. فر را با حرارت 185 درجه سانتی‌گراد گرم كرده و رولت‌های لازانیا را درون ظرفی مناسب به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر قرار دهید.


آموزش از فاطمه غلامی کارشناس آشپزی




کد: 1164 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۰ تير بازدید: 13875 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
2 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
3 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
4 لازانیا با نان پیتا، برای مهمانیِ عصر مناسبه! ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي
5 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
6 روش تهیه تصویری کیک لازانیا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 چندین روش برای پخت لازانیا ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير
8 غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
9 دستور پخت لازانیای مکزیکی ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
10 روش تهیه لازانیای اسفناج ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
11 دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد


نظرات


lمهشید

خیلی عالییه
ZEYNAB

عالیییییی
fatemeh

بسیار زیبا و اشتها آور بوده و برای تزئین سفره خیلی خوب است.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

  هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...

  درباره حساسیت غذایی كودكان چه می‌دانید لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت