زندگی را با این مواد خوش طعم کنید


لقمه: افزودن ادویه به غذا می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهد. این طعم‌دهنده‌ها نتایج تحقیقی در دانشگاه جورجیا نشان می‌دهد که منبع مهمی از اسیکر بولدیک‌های ضد‌بیماری هستند، ادویه‌هایی چون فلفل‌شیرین، دارچین، میخک، مرزنجوش، نعنا، اوریگانو، رزماری، مریم‌گلی، ترخون، آویشن و زردچوبه.

برای آن که نتیجه بهتری بگیرید به این نکات توجه کنید:

ادویه با گذشت زمان خاصیت آنتی‌اکسیدان خود را از دست می‌دهد. پس از دو سال ادویه باقیمانده را دور بریزید.

برای نگهداری ادویه از مکان خنک و تاریک استفاده کنید. جاهایی چون طبقه بالای اجاق گاز یا در معرض نور خورشید برای این منظور مناسب نیستند. حتماً در جا ادویه‌ای را محکم ببندید.

بهتر است ادویه مریک‌ گلی را بیشتر از چند بار در سال یعنی هنگامی که مرغ شکم‌پر می‌پزید، در آشپزی به‌کار گیرید.


نقل از :به سایت

کد: 1171 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 4046 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
2 راهنمای استفاده از ادویه در غذا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 ادویه هایی که میتوان جایگزین نمک کرد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
4 اثرات ادویه ها برای سلامتی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
5 آنچیلادا غذای فوری مکزیکی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
6 یک شفا بخش خانگی را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 کنترل قند خون و دیابت با مصرف این ادویه ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
8 با این ادویه ها به جنگ سرطان بروید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 ارتباط دارچین با غذای چرب چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
10 سالاد ترخون، یک سالاد اشتها آور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
11 ادویه ای پر خاصیت که باید به برنامه غذایتان اضافه کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
رژیم‌های غذایی مطابق با گروه‌خونی آیا گروه‌خونی بهترین راه برای تعیین رژیم‌غذایی است؟ در این مقاله می‌خواهیم بیشتر درمورد این رژیم‌های غذایی توضیح دهیم و ببینیم آیا قادر به کم کردن وزن شما هستند یا خیر.
نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.