زندگی را با این مواد خوش طعم کنید


لقمه: افزودن ادویه به غذا می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهد. این طعم‌دهنده‌ها نتایج تحقیقی در دانشگاه جورجیا نشان می‌دهد که منبع مهمی از اسیکر بولدیک‌های ضد‌بیماری هستند، ادویه‌هایی چون فلفل‌شیرین، دارچین، میخک، مرزنجوش، نعنا، اوریگانو، رزماری، مریم‌گلی، ترخون، آویشن و زردچوبه.

برای آن که نتیجه بهتری بگیرید به این نکات توجه کنید:

ادویه با گذشت زمان خاصیت آنتی‌اکسیدان خود را از دست می‌دهد. پس از دو سال ادویه باقیمانده را دور بریزید.

برای نگهداری ادویه از مکان خنک و تاریک استفاده کنید. جاهایی چون طبقه بالای اجاق گاز یا در معرض نور خورشید برای این منظور مناسب نیستند. حتماً در جا ادویه‌ای را محکم ببندید.

بهتر است ادویه مریک‌ گلی را بیشتر از چند بار در سال یعنی هنگامی که مرغ شکم‌پر می‌پزید، در آشپزی به‌کار گیرید.


نقل از :به سایت

کد: 1171 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 4129 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
2 راهنمای استفاده از ادویه در غذا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 ادویه هایی که میتوان جایگزین نمک کرد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
4 اثرات ادویه ها برای سلامتی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
5 آنچیلادا غذای فوری مکزیکی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
6 یک شفا بخش خانگی را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 کنترل قند خون و دیابت با مصرف این ادویه ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
8 با این ادویه ها به جنگ سرطان بروید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 ارتباط دارچین با غذای چرب چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
10 سالاد ترخون، یک سالاد اشتها آور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
11 ادویه ای پر خاصیت که باید به برنامه غذایتان اضافه کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

  مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود! پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت