نیازی به واردات گندم نداریم


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کرزی کابینه دوازدهم با بیان اینکه امسال همانند سال گذشته گندم در کشور تولید می شود، گفت: با توجه به کافی بودن ذخایر گندم امسال نیازی به واردات گندم نداریم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، 'محمود حجتی' روز سه شنبه در حاشیه پنجمین گردهمایی سراسری کشت های پاییزه سال زراعی (97-1396) که در سالن خوشه این وزارتخانه برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: تاکنون 67 درصد پول گندمکاران پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: اما در محصولات برنج و شکر به میزان کسری، واردات خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: در بحث دانه های روغنی امسال ٢.٧ برابر رشد تولید داشتیم که این روند ادامه خواهد داشت.
 
وزیرجهادکشاورزی گفت: در بحث قیمت گذاری باید قیمت محصولات وارداتی و تولیدات داخلی به نحوی باشد که تولیدکننده داخلی متضرر نشود.
 
به گفته حجتی، امسال ذرت به میزان نیاز داخلی وارد خواهد شد تا با مشکل مواجه نشویم.
وی درباره جایگزینی قیمت تضمینی به جای خرید تضمینی افزود: تلاش داریم از مکانیسمی استفاده کنیم که بخشی از محصولات در بورس کالا عرضه و مابقی توسط دولت تامین شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11814 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور بازدید: 1307 ساعت: 1:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
2 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
3 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
7 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
8 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

  ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدن آب گرم و رفع سوء هاضمه کارشناسان بهداشت و تغذیه، روش‌های درمانی مانند نوشیدن آب گرم را برای درمان سوءهاضمه موثر می‌دانند.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
پرده بدون سفره پایگاه خبری لقمه: چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به روزهای پایانی خود نزدیک شده و با وجود تنوع ژانری و موضوعی، جای خالی سبک زندگی ایرانی و مؤلفه‌های آن هم در آثار فیلم‌سازان پیشکسوت و هم فیلم‌سازان جوان محسوس است. یکی از این موارد کمتر پرداخته شده «غذای ایرانی» است.
طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.