آیا کاهش وزن با غذای خانگی راحت است؟


پایگاه خبری لقمه: اگر می خواهید وزن کم کنید، برای اولین گام بهتر است این کار را بکنید: به جای بیرون، در خانه غذا درست کنید و بخورید. این موضوع را محققان نیز طی تحقیقات خود ثابت کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان پس از جمع آوری اطلاعات از 11.000 مرد و زن در سنین 29 تا 64 سال متوجه شدند آنهایی که بیش از پنج وعده غذایی را در خانه درست می کنند، تا 28 درصد کمتر احتمال دارد که دچار اضافه وزن باشند و همچنین میزان چربی بدنشان از کسانی که کمتر از سه وعده غذا در خانه می خورند کمتر است.

 
افرادی که بیشتر در خانه غذا درست می کنند، نسبت به کسانی که کمتر از سه وعده چنین غذایی می خورند، روزانه میوه و سبزیجات بیشتری ( 62 تا 98 گرم بیشتر ) میل می کنند.
 
ممکن است کسانی که در خانه غذا درست می کنند و می خورند از روش های سالم تری برای پخت غذا استفاده کنند، غذاهای متنوع تر بیشتر و غذاهای فرآوری شده کمتری بخورند که معمولا کالری بیشتری دارند و سرشار از قند اضافه شده هستند. همچنین افرادی که در خانه غذا درست می کنند ممکن است به صورت طبیعی وارد دیگر عادت های سالم مانند ورزش کردن شوند.
 
بنابراین سعی کنید زمان بیشتری را در آشپزخانه بگذرانید، چون وزن اضافی با مشکلات سلامتی فراوانی مانند دیابت نوع 2، مشکلات قلبی و انواع خاص سرطان در ارتباط است.
 
علاوه بر این ها، میوه و سبزیجات باید نقشی اساسی در برنامه غذایی تان داشته باشند، چون سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها هستند و باعث می شوند شادتر شوید، عملکرد جنسی تان بهبود یابد و خطر ابتلایتان به سکته مغزی، سرطان و مرگ زودرس کاهش پیدا کند.
 
نگران این هستید که برای انجام این کارها وقت نداشته باشید؟
غذاهای ساده ای وجود دارند که می توانید در مدت زمانی کوتاه برای خودتان آماده کنید. این غذاها علاوه بر اینکه خیلی زود آماده می شوند بسیار هم سالم هستند. تنها کافیست به بخش آشپزی رژیمی سایت دکتر کرمانی مراجعه کنید.
 
منبع:
 
Frequency of eating home cooked meals and potential benefits for diet and health: cross-sectional analysis of a population-based cohort study – https://ijbnpa.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12966-017-0567-y

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکتر کرمانی

کد: 11867 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور بازدید: 1738 ساعت: 3:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
4 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
5 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
8 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور
9 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
11 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

  هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
خواص دارویی موسیر موسیر گیاهی است شبیه سیر که ریشه اش فقط یک پیاز درشت است.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.