به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان پس از جمع آوری اطلاعات از 11.000 مرد و زن در سنین 29 تا 64 سال متوجه شدند آنهایی که بیش از پنج وعده غذایی را در خانه درست می کنند، تا 28 درصد کمتر احتمال دارد که دچار اضافه وزن باشند و همچنین میزان چربی بدنشان از کسانی که کمتر از سه وعده غذا در خانه می خورند کمتر است.
افرادی که بیشتر در خانه غذا درست می کنند، نسبت به کسانی که کمتر از سه وعده چنین غذایی می خورند، روزانه میوه و سبزیجات بیشتری ( 62 تا 98 گرم بیشتر ) میل می کنند.
ممکن است کسانی که در خانه غذا درست می کنند و می خورند از روش های سالم تری برای پخت غذا استفاده کنند، غذاهای متنوع تر بیشتر و غذاهای فرآوری شده کمتری بخورند که معمولا کالری بیشتری دارند و سرشار از قند اضافه شده هستند. همچنین افرادی که در خانه غذا درست می کنند ممکن است به صورت طبیعی وارد دیگر عادت های سالم مانند ورزش کردن شوند.
بنابراین سعی کنید زمان بیشتری را در آشپزخانه بگذرانید، چون وزن اضافی با مشکلات سلامتی فراوانی مانند دیابت نوع 2، مشکلات قلبی و انواع خاص سرطان در ارتباط است.
علاوه بر این ها، میوه و سبزیجات باید نقشی اساسی در برنامه غذایی تان داشته باشند، چون سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها هستند و باعث می شوند شادتر شوید، عملکرد جنسی تان بهبود یابد و خطر ابتلایتان به سکته مغزی، سرطان و مرگ زودرس کاهش پیدا کند.
نگران این هستید که برای انجام این کارها وقت نداشته باشید؟
غذاهای ساده ای وجود دارند که می توانید در مدت زمانی کوتاه برای خودتان آماده کنید. این غذاها علاوه بر اینکه خیلی زود آماده می شوند بسیار هم سالم هستند. تنها کافیست به بخش آشپزی رژیمی سایت دکتر کرمانی مراجعه کنید.
منبع:
Frequency of eating home cooked meals and potential benefits for diet and health: cross-sectional analysis of a population-based cohort study – https://ijbnpa.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12966-017-0567-y
نقل از :دکتر کرمانی