مواد اولیه :
گوشت بدون استخوان 400 گرم
سركه یك قاشق غذاخوری
ذرت 100 گرم
گوجهفرنگی دو عدد
اسفناج خردشده 100 گرم
فلفل دلمهای 100 گرم
برگ گشنیز دو قاشق غذاخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
كره دو قاشق غذاخوری
سس سویا دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه برای چهار نفر
گوشت را به صورت قطعات كوچك خرد كرده و با زنجبیل رندهشده، گشنیز و سركه به مدت سه ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شود. گوشت را در تابهای كه كره در آن ریختهایم تفت داده و آن را كنار میگذاریم. اسفناج، ذرت و فلفل دلمهای كه خلالی كردهایم را در تابه كمی تفت داده، بعد گوشت را به آن اضافه میكنیم. گوجهفرنگی فیلهشده و سس سویا را اضافه كرده و كمی تفت میدهیم، در پایان جوانهها را روی آن ریخته و در ظرف میكشیم و آن را با جعفری تزئین میكنیم.