طرز تهیه لقمه‌های فاهیتا


پایگاه خبری لقمه: لقمه‌های فاهیتا یک غذای ساده و خوشمزه است که در مدت زمان کوتاهی می توان آن را به سادگی آماده کرد و در مهمانی ها سرو شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، لقمه‌های فاهیتا یک غذای ساده و خوشمزه است که می توانید برای عصرانه درست کنید و در کنار اعضای خانواده یا دوستان از طعم عالی آن لذت ببرید. این لقمه‌ها برای مهمانی و دورهمی ها هم گزینه مناسبی است زیرا بسیار آسان و سریع آماده می شوند. 

طرز تهیه  لقمه‌های فاهیتا برای مهمانی

مواد لازم:
 
روغن
 
680 گرم گوشت مرغ با استخوان
 
نصف پیمانه خردل قهوه‌ای اسپایسی
 
نصف پیمانه آب
 
دو قاشق چایخوری ادویه فاهیتا
 
6 عدد نان تورتیلا
 
یک پیمانه فلفل دلمه‌ای زرد/ قرمز / سبز
 
پیازچه خرد شده
 
گشنیز تازه خرد شده
 
سالسا
 
 
طرز تهیه
 
1.    تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ را که به تکه‌های کوچک برش داده‌اید، درون آن بریزید و تفت دهید. سپس آنها را روی دستمال قرار دهید تا روغنشان گرفته شود. آنها را درون قابلمه بریزید. 
 
2.    در یک کاسه کوچک، خردل، آب و ادویه فاهیتا را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را روی مرغ بریزید و هم بزنید. 
 
3.    پس از پخت، مرغ‌ها را از قابلمه خارج کنید. با چنگال گوشت مرغ را ریش‌ریش کنید و استخوان‌ها را نیز جدا کنید. 
 
4.    برای سرو، مرغ‌ها را در میان تورتیلاها قرار دهید. روی آنها خلال‌های فلفل دلمه بگذارید. در صورت تمایل می‌توانید پیاز هم اضافه کنید. سپس تورتیلا را رول کنید. با استفاده از چاقو، آنها را به 5 قسمت برش دهید. برای تزئین می‌توانید از خلال دندان، گشنیز تازه و سالسا هم استفاده کنید. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترینها

کد: 11957 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 275 ساعت: 3:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
8 فاهیتای مرغ و گوشت ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
9 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین میوه برای لاغری را بشناسید انگور بهترین میوه برای کسانی است که می‌خواهند وزن ...

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»