آغاز توزیع سراسری ویتامین "D" در دبیرستان‌ها


پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اعلام توزیع مکمل ویتامین D در تمام دبیرستان‌های کشور جهت پیشگیری از عوارض ناشی از کمبود این ویتامین در دانش‌آموزان، در عین حال بر توزیع شیر غنی‌شده با این ویتامین در مدارس ابتدایی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر زهرا عبداللهی در گفت‌وگویی، با بیان این که امسال هم برنامه مکمل‌یاری ویتامین D در دبیرستان‌های  کشور مطابق سال‌های گذشته ادامه دارد، گفت: برای پیشگیری از کمبود ویتامین D که پیامدهای سلامتی متعددی بر سلامت دانش آموزان دارد، برنامه مکمل‌یاری ویتامین D در تمام دبیرستان‌های دخترانه و پسرانه کشور طی تفاهم نامه‌ای که میان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش منعقد شده، از سال ۱۳۹۳ اجرا می‌شود.

 
وی ادامه داد: هر دانش آموز ماهانه یک عدد مکمل ۵۰ هزار واحدی ویتامین D به مدت ۹ ماه در سال تحصیلی در مدرسه دریافت می‌کند؛ چراکه کمبود ویتامین D با عوارضی مانند کاهش جذب کلسیم و اختلال در رشد اسکلتی، کوتاه قدی، افزایش خطر ابتلا به نرمی استخوان و پوکی استخوان، افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های اتو ایمیون مثل ام اس، آسم و آلرژی، دیابت، سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی - عروقی همراه است. علاوه بر مصرف ماهانه یک عدد مکمل ویتامین، استفاده از نور مستقیم آفتاب به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در روز نیز توصیه می‌شود.
 
عبدالهی تاکید کرد: ویتامین D در منابع غذایی به قدر کافی وجود ندارد. خوشبختانه در حال حاضر با همکاری صنایع  لبنی، شیر غنی شده با ویتامین D در دسترس قرار دارد و برای استفاده دانش آموزان نیز شیر توزیعی در مدارس باید از نوع غنی شده با ویتامین D باشد.
 
وی عنوان کرد: در سال گذشته در ۱۴ استان کشور شیر غنی شده با ویتامین D در مدارس توزیع شد. با توصیه دفتر بهبود تغذیه برای تامین ویتامین  Dدانش‌آموزان مدارس ابتدایی که تحت پوشش برنامه مکمل یاری ویتامین D قرار ندارند، لازم است در تمامی استان‌ها توزیع شیر غنی شده در اولویت قرار گیرد. همچنین آموزش معلمان، مراقبان بهداشت مدارس، دانش آموزان و اولیاء آنها توسط کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و در قالب طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت انجام می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12049 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 1297 ساعت: 1:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
3 آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
5 تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاست‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های سالم ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
6 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی ۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
9 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
11 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
چرا عسل معجزه می کند؟ چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
12 پیشنهاد خوب برای داشتن یک صبحانه مقوی می دانید چرا متخصصان تغذیه روی خوردن صبحانه تاکید می کنند؟ از مهم ترین دلایل این تاکید، مطالعاتی است که نشان می دهد صبحانه موجب تمرکز ذهنی بیشتر و ایجاد تفکری خلاق در فرد می شود.
کاهش وزن موفق با 10 نکته ساده شما در کم کردن وزن شکست نخواهید خورد مگر اینکه احساس ناکامی کنید.