آغاز توزیع سراسری ویتامین "D" در دبیرستان‌ها


پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اعلام توزیع مکمل ویتامین D در تمام دبیرستان‌های کشور جهت پیشگیری از عوارض ناشی از کمبود این ویتامین در دانش‌آموزان، در عین حال بر توزیع شیر غنی‌شده با این ویتامین در مدارس ابتدایی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر زهرا عبداللهی در گفت‌وگویی، با بیان این که امسال هم برنامه مکمل‌یاری ویتامین D در دبیرستان‌های  کشور مطابق سال‌های گذشته ادامه دارد، گفت: برای پیشگیری از کمبود ویتامین D که پیامدهای سلامتی متعددی بر سلامت دانش آموزان دارد، برنامه مکمل‌یاری ویتامین D در تمام دبیرستان‌های دخترانه و پسرانه کشور طی تفاهم نامه‌ای که میان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش منعقد شده، از سال ۱۳۹۳ اجرا می‌شود.

 
وی ادامه داد: هر دانش آموز ماهانه یک عدد مکمل ۵۰ هزار واحدی ویتامین D به مدت ۹ ماه در سال تحصیلی در مدرسه دریافت می‌کند؛ چراکه کمبود ویتامین D با عوارضی مانند کاهش جذب کلسیم و اختلال در رشد اسکلتی، کوتاه قدی، افزایش خطر ابتلا به نرمی استخوان و پوکی استخوان، افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های اتو ایمیون مثل ام اس، آسم و آلرژی، دیابت، سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی - عروقی همراه است. علاوه بر مصرف ماهانه یک عدد مکمل ویتامین، استفاده از نور مستقیم آفتاب به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در روز نیز توصیه می‌شود.
 
عبدالهی تاکید کرد: ویتامین D در منابع غذایی به قدر کافی وجود ندارد. خوشبختانه در حال حاضر با همکاری صنایع  لبنی، شیر غنی شده با ویتامین D در دسترس قرار دارد و برای استفاده دانش آموزان نیز شیر توزیعی در مدارس باید از نوع غنی شده با ویتامین D باشد.
 
وی عنوان کرد: در سال گذشته در ۱۴ استان کشور شیر غنی شده با ویتامین D در مدارس توزیع شد. با توصیه دفتر بهبود تغذیه برای تامین ویتامین  Dدانش‌آموزان مدارس ابتدایی که تحت پوشش برنامه مکمل یاری ویتامین D قرار ندارند، لازم است در تمامی استان‌ها توزیع شیر غنی شده در اولویت قرار گیرد. همچنین آموزش معلمان، مراقبان بهداشت مدارس، دانش آموزان و اولیاء آنها توسط کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و در قالب طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت انجام می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12049 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 1219 ساعت: 1:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
2 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
3 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
7 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
8 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
9 درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
10 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با خواص سالم‌ترین روغن‌های خوراکی متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالم‌ترین ر...

  با 13 معجزه سیب آشنا شوید سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13...

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد غذایی مفید برای فصل سرما راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 10 ماده‌ غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
ماست از این سرطان پیشگیری می کند هیچ یك از محصولات لبنی دیگر چنین اثری را نشان نداده اند.