به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.
 طرز تهیه  صفیحه؛ غذای عربی تند 
مواد لازم:
 
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد
فلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عدد
جعفری (خرد شده): یک سوم پیمانه
خلال بادام: 2 ق س
رب انار: 1 ق س
پودر دارچین: یک دوم ق چ
پودر تخم گشنیز: یک سوم ق چ
پودر زیره: یک سوم ق چ
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نان پیتا: 4 عدد
روغن زیتون: 2 ق س
 
 
طرز تهیه:
1.    پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
 
2.    گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
 
3.    فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
 
4.    مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.
                
                نقل از :سرآشپز