صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
روش تهیه اردو بادنجان
روش تهیه اردو بادنجان
لقمه: بادنجان از جمله سبزیجاتی است که غذاهای خوشمزه ای را می توان با آن تهیه کرد.
مواد اولیه:
بادنجان چهار عدد
سیر رندهشده دو حبه
ژامبون 100 گرم
آب گوشت نصف پیمانه
قارچ پخته شده 250 گرم
مغز نان سفید یك پیمانه
كره 50 گرم
جعفری خردشده دو قاشق سوپخوری
نمك وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
اول بادنجانها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ میكنیم و كنار میگذاریم سپس كره را در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت میدهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را ریخته تا آبش كشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط میكنیم كمی توی بادنجانها را خالی كرده از این مواد درون بادنجان ریخته و با پشت قاشق صاف میكنیم. در ظرف پیركس چیده و روی آن حلقههای گوجهفرنگی و جعفری ریخته و به مدت هفت دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد گذاشته تا اردور آماده شود.
کد:
1215
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲ مرداد
بازدید:
7064
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
افشای فعالیت های پشت پرده برند بزرگ تجاری غرب در محرمانه کولا از شبکه سحر
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
2
تلاش ستودنی مسعود اوزیل برای درمان 1000 کودک بیمار و اطعام مستمندان
۱۳۹۸ شنبه ۱۸ خرداد
3
درمان سرطان با تاثیر گیاهان دارویی
۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
4
ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند!
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي
5
طرز تهیه قیف ژامبون با سیبزمینی
۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
6
دستور پخت رول نـان و سـیبزمینی
۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان
7
چهارمین کنگره سراسری خانه کشاورز با حضور رییسجمهور برگزار شد
۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان
8
رژیم غذایی لئوناردو دیکاپریو و آنجلینا جولی چیست؟
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند
9
رکورد بیشترین اضافه وزن های تاریخ سینما
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند
10
پای قارچ و سیبزمینی؛ پیش غذایی پر انرژی
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ دي
11
هات داگ خوری پروین و پرسپولیسیها در هامبورگ
۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو
میدانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...
غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا
ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...
چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس
پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی
این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوستداشتنی و همهگیر در سبد كالاهای مصرفی خانوادههای ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمانها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف میرسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفرهها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر میشود.
کالبد شکافی یکی از خوشمزهترین غذاهای مضر دنیا
شاید کمضررترین بخش پیتزا بهدلیل وجود مقدار کم ویتامین C سس قرمز آن باشد.
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج
پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید
هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است