حلقه نان سیر و مرغ با سس آلفردو


پایگاه خبری لقمه: این حلقه نان بسیار خوشمزه به نظر می آید زیرا حاوی سس آلفردو و پودر سیر است که هر دو آن ها به مرغ طعم و عطر بسیار خوبی می بخشند. بنابراین توصیه می کنیم یک بار در خانه آن را امتحان کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این حلقه نان بسیار خوشمزه  به نظر می آید زیرا حاوی سس آلفردو و پودر سیر است که هر دو آن ها به مرغ طعم و عطر بسیار خوبی می بخشند. بنابراین توصیه می کنیم یک بار در خانه آن را امتحان کنید. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه  حلقه نان سیر و مرغ با سس آلفردو
 
مواد لازم (۸ تا ۱۰ نفر)
 
    ۶۰۰ گرم خمیر پیتزای آماده
    ۲ پیمانه مرغ پخته شده
    گوشت چرخکرده
    ۲ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
    ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
    ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
    ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
    ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ۱ پیمانه سس آلفردو
 
 
طرز تهیه
 
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
خمیر پیتزا را به قطعات ریز برش دهید. سپس آن را در دست قلقلی کنید.
در یک کاسه بزرگ، خمیرهای پیتزا، مرغ،گوشت، موزارلا، پنیر پارمسان، جعفری، فلفل سیاه، پودر سیر، روغن زیتون و سس آلفردو را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
مواد را درون قالبی که از قبل با روغن چرب کرده اید، بریزید.
سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند.
قالب را درون بشقاب موردنظرتان برگردانده و با سس آلفردو که از قبل آماده کرده اید، سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزیاتو

کد: 12211 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر بازدید: 51 ساعت: 3:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
2 استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
3 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
4 چگونه به روش طبیعی چربی های شکمی را جذف کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
5 طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
6 استاف چیکن فلورنتین،غذای ایتالیایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
7 طرز تهیه رنگینک با طعم‌ شكلات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
8 طرز تهیه بیف زوچینی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
9 طرز تهیه اسموتی موز و جو ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
10 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
11 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  عجیب‌ترین روش های خوراکی مقابله با سرماخوردگی غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از غذاهای پرکالری خاصیت دا...

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

  قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
چربی‌های بدن با چه مواد غذایی می‌‌سوزند؟ برخی از مواد غذایی باعث سوزاندن چربی‌های بدن می‌شوند که بهتر است در وعده‌های غذایی مصرف شوند.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.