لطفعلی پورکاظمی درباره تغذیه ورزشکاران در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: افراد بهخصوص ورزشکاران بهتر است برای افطار پس از مختصری غذا مانند نان، پنیر، گردو، شیر، میوه، سبزی و خرما استراحت مختصری کنند و سپس به تمرینات حرفهای خود بپردازند. وی افزود: ورزشکاران سعی کنند در وعده سحری بیشتر غذاهای نشاستهای از جمله برنج، سیبزمینی، ماکارونی، نان با مختصری غذای گوشتی، آبمیوه، سبزی، سالاد و اغذیه فیبری و در نهایت گوجهفرنگی مصرف کنند. پورکاظمی ادامه داد: بهطور مثال اگر مثلاً 8 قاشق برنج و یک پیاله قورمه سبزی و کمی ماست برای سحری افراد مصرف شود میتوان این غذا را یک غذای کامل و مناسب برای روزه دار عنوان کرد. رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی ایران خاطرنشان کرد: غذاهایی مانند آش رشته و شعلهزرد برای افطاری، شام یا سحری به عنوان یک وعده غذا به حساب میآید در نتیجه یا باید مقدار کمتری مصرف شود یا اینکه آن را به عنوان یک وعده غذا به حساب آورد.