روش تهیه قورمه‌سبزى با قارچ


قورمه سبزی یکی از لذیذترین و خشمزه ترینغذاهای ایرانیاست که به صورتهای مختلفی تهیه میشود.

عکس تزیینی است

مواد لازم برای 4 نفر:

     سبزی (تره، جعفری و شنبلیله) خرد و سرخ شده: 300 گرم
     قارچ: 500 گرم
     لوبیا قرمز: یك پیمانه
     پیاز نگینی خرد شده: یك عدد كوچك
     پرك لیمو: به میزان لازم
     روغن: به میزان لازم
     نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
     دارچین و هل: هر كدام یك دوم قاشق چای‌خوری
     آب‌جوش: به میزان لازم


روش تهیه:

 

ابتدا قارچ‌ها را به صورت درسته در كمی روغن تفت دهید و كنار بگذارید. پیازهای خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود، سپس زردچوبه را اضافه كرده و كمی بعد آب‌جوش را به آن اضافه كنید، بعد سبزی از قبل سرخ شده و لوبیا كه قبلا آن را خیس كرده‌اید را اضافه كنید و به مدت یك ساعت اجازه دهید تا جا بیفتد. در 10 دقیقه پایانی قارچ آماده شده، نمك و فلفل و مقداری دارچین و هل را به همراه پرك لیمو اضافه كرده تا خورش مزه‌دار شود. قورمه‌سبزی را با چلو سرو كنید.


جایگزین‌های احتمالی:


1- در صورت تمایل به جای لوبیاقرمز از لوبیاچیتی برای لعاب بیشتر خورش می‌توانید استفاده كنید.
2- در صورت تمایل می‌توانید از مقدار كمی گشنیز یا اسفناج برای لعاب بیشتر خورش استفاده كنید.
3- برای تفت دادن قارچ‌ها می‌توانید به جای روغن از 50 گرم كره استفاده كنید تا قارچ‌ها خوش‌عطر و طلایی‌تر شوند.
4- بهتر است به جای لیموامانی از پرك لیمو كه ظاهر بهتری به خورش می‌دهد در كنار قارچ استفاده كنید.

 

ش.م

 




کد: 2114 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 5584 ساعت: 10:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باید و نبایدهای روزه برای ورزشکاران ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
2 قرمه سبزی خوردن سرآشپز و گردشگر معروف‌ آمریکایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
3 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
4 همه چیز درباره انواع تخمه ۱۳۹۲ دوشنبه ۹ دي
5 رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير
6 طرز پخت خورش قرمه سبزی مازندرانی یا ملا قورمه ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير
7 از قرار دادن سبزی سرخ شده داخل فریزر خودداری کنید ۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي
8 یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان
9 طرز تهیه قورمه سبزى سبزواری ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ شهريور
10 هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید +دستور پخت قورمه‌سبـزى ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر كپسول بابونه بر تهوع و استفراغ ناشی از بارداری كپسول بابونه در مقایسه با زنجبیل و پلاسبو در كاهش ...

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

  خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» مع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه‌های درمان انزال زودرس با طب سنتی انزال زودرس یکی از شایع‌ترین شکایات مردان در مراجعه به پزشک است. حدود یک‌سوم مردان از این مشکل رنج می‌برند که این میزان برحسب سن، نژاد، محل زندگی و عوامل دیگر در جوامع مختلف متغیر است. زودانزالی از مهم‌ترین علل سردی روابط زوجین است و گاهی از علل ناباروری نیز محسوب می‌شود.
معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان محمدصالح حجت الاسلامی
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.