مواد لازم برای 12 نفر: مرغ بدون استخوان و بدون پوست 900 گرم پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوریپیاز یک عددپودر سوخاری 60 گرمآب ۴-۶ قاشق چای خوری نمک و فلفل به میزان دلخواهطرز تهیه: ابتدا چربی های مرغ را بگیرید و آن را تا اندازه ای که زیاد خرد نشود، چرخ کنید. سپس مرغ ریز چرخ شده را درون یک کاسه بریزید و سپس به آن نمک، نان خرد شده یا پودر سوخاری، فلفل، پیازهای ریز شده، پودر سیر و آب اضافه کنید آن را با دستان خود با هم خوب مخلوط کنید. این مخلوط در این مرحله حالت چسبندگی ندارد، به همین دلیل آن را به مدت یک ساعت درون یخچال بگذارید. بعد از یک ساعت، مخلوط را به قطعات ضخیم در اندازه های یک همبرگز به تعداد ۱۰ الی 12 تایی تقسیم کنید. حالا مقدار کمی روغن درون ماهی تابه بریزید و دمای آن را بر روی متوسط و یا کم تنظیم کنید. سپس هر همبرگر مرغ را به مدت ۶-۴ دقیقه در هر طرف و یا تازمانی که پخته شود درون ماهی تابه سرخ کنید. همبرگر شما آماده است و می توانید موادی را که دوست دارید و یا احساس میکنید که غذای شما را خوش طعم می کند به آن بیافزایید.