مصرف انگور قبل از تمرین ورزشی مفید است


لقمه: محققان در تحقیقات خود دریافتند که مصرف انگور قبل و در جریان تمرین های ورزشی در سالن‌های ورزشی انرژی لازم را به افراد برای انجام این تمرین‌های سخت می دهد.

محققان تحقیقات خود را درباره فواید غذایی و کالری مصرف انگور در جریان تمرین‌های ورزشی و نوشیدنی‌های انرژی زا و تولید غذایی انرژی زا انجام دادند. نتایج این تحقیقات نشان داد؛ ورزشکارانی که به طور منظم در جریان تمرینهای ورزشی انگور مصرف می‌کنند، موفق شدند که قدرت تحمل خود را برای به پایان رساندن تمرین های خود - در مقایسه با نوشیندنی های انرژی ها- 75 درصد افزایش دهند.محققان همچنین دریافتند که ورزشکاران دومیدانی که انگور مصرف کردند، موفق شدند مسابقات دومیدانی را یک دقیق کمتر از رقبای خود به پایان برسانند.

پژوهشگران آمریکایی اخیراً دریافتند که مصرف انگور در بین وعده‌های غذایی به کاهش سطح قند خون افراد کمک می‌کند. تحقیقات پژوهشگران آمریکایی نشان داد: مصرف مقادیر کمی انگور به میزان 3 بار در بین وعده‌های غذایی – به جای سایر مواد غذایی- سطح قند خون را به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد.انگور خاصیت گرم دارد، چاق کننده، صاف کننده خون و مولد آن، پوست انگور دیر هضم و دانه آن سرد و خشک است. انگور برای درمان بیماری فشار خون، روماتیسم، نقرس، مسمومیت داخلی مفید است و از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند.انگور همچنین مقوی قلب و معالج بیماری های جلدی، خونی و عصبی است.

در بیماری‌های زیادی که بر اثر مسمومیت بدن تولید شده است معالجه و رژیم با انگور را توصیه کرده‌اند، مخصوصاً در بیماری های یبوست، عوارض روماتیسم، چاقی، سوء هاضمه، بواسیر، کم خونی، عصبانیت، انسداد مجرای طحال و کبد، باید رژیم انگور گرفته شود.

انگور دارای ویتامین های "آ" ، "ب" و "ث" است و مواد ازت و مواد قندی و نشاسته‌ای بوده و خاصیت ضدعفونی کننده دارد. انگور دارای قند، چربی، آلبومین، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ارسنیک، منگنز و ید است و پتاسیم آن برای بچه های دارای بینیه ضعیف و کم خون بسیار مفید است. انگور به علت مدر(ادرار آور) بودن بهترین دافع سموم بدن است و به جزء مبتلایان به بیماری قند و بیماریهای جهاز هاضمه برای سایر بیماران مفید است.انگور برای سلامت قلب، ریه و کلیه مفید است و به علت داشتن املاح پتاسیم و مواد سلولزی ملین و مدر برای مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگار است.


نقل از :فارس

کد: 1286 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۴ مرداد بازدید: 2920 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
3 رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
4 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
5 خواص شیره انگور از منظر طب سنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
6 جلوگیری از آب مروارید با مصرف انگور ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
8 چه افرادی باید از خوردن انگور بپرهیزند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
9 حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
10 آخرین بررسی های قیمت میوه و تره بار در بازار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چطور غذا و مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟ لقمه: دیوکسین (Dioxin) یک سم بسیار قوی برای سلول ه...

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.
خواص دارویی موسیر موسیر گیاهی است شبیه سیر که ریشه اش فقط یک پیاز درشت است.
چرا میوه‌های امروزی عطر و طعم کمتری دارند؟ نمی‌توانیم ادعا کنیم میوه‌های درشت‌تر، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارند...
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.