اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومانی برای اشتغال جوانان روستایی


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت: بودجه‌ای بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان از حوزه معاونت روستایی ریاست جمهوری و صندوق ذخیره ملی برای ایجاد اشتغال جوانان روستایی در نظر گرفته شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مسعود اسدی رییس تشکل های بخش کشاورزی در گفتگویی، در خصوص دلایل مهاجرت روستاییان به حاشیه شهرها اظهار کرد: نامتوزانی رشد خدمات شهری نسبت به روستایی، محدودیت اراضی کشاورزی و تعداد دام های کشور از دلایل اصلی مهاجرت به شمار می رود.

 
وی افزود: ایجاد شهرک های کشاورزی، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی به منظور اشتغال جوانان روستایی باید مد نظر قرار گیرد، چراکه این امر تاثیر بسزایی در کاهش مهاجرت روستاییان و جلوگیری از افزایش جمعیت شهرها دارد.
 
اسدی ادامه داد: از حوزه معاونت روستایی ریاست جمهوری و صندوق ذخیره ملی  برای ایجاد اشتغال جوانان روستایی، بودجه‌ای بالغ بر 1500 میلیارد تومان در نظر گرفته شده که ایجاد قوانین زیرساختی برای این میزان اعتبار، امری ضروری است.
 
به گفته این مقام مسوول قوانین دست و پا گیر صدور مجوزها  و ضمانت‌ نامه های بانکی موجب شده که افرادی خاص به عنوان کشاورز از این اعتبارات بهره مند شوند.
 
وی با اشاره به ضرورت تسهیل قوانین مشاغل روستایی بیان کرد: اگر قوانین و زیر ساخت های لازم برای اخذ تسهیلات به جوانان روستایی به کار گرفته نشود، همانند سال های گذشته که درب خزانه باز بود، این منابع به هدر خواهد رفت.
 
رییس تشکل های بخش کشاورزی در ادامه افزود: در دولت گذشته برخی افراد با دریافت تسهیلات به جای ایجاد مشاغل در روستاها به خرید ماشین و دیگر کارها اقدام کردند.
 
 وی با بیان اینکه قانون حفظ کاربری اراضی با ایجاد اشتغال در روستاها مغایرت دارد، افزود: با وجود این قانون، کشاورزان برای دریافت صدور مجوز تغییر کاربری باید از هفت خان رستم عبور کنند که در نهایت این امر موجب شده که بسیاری از روستاییان از دریافت تسهیلات منصرف شوند.
 
 اسدی در خاتمه گفت: اگر اصلاح قوانین زیرساختی مد نظر قرار نگیرد، همانند بودجه طرح توسعه کشاورزی در دولت قبل این منابع به هدر خواهد رفت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13390 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان بازدید: 1800 ساعت: 3:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
5 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
6 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
7 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
8 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...

  چه نوع روغن زیتونی بخریم؟ روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سا...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.
آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها مصرف مکمل‌های ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمی‌توانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
چه بخوریم تا خوب بخوابیم؟ یک کار‌شناس تغذیه مرکز دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر این که شام را باید قبل از ساعت ۹ شب صرف کرد، تاکید کرد: هنگام صرف شام باید از مصرف زیاد غذاهای حاوی چربی و کربوهیدرات خودداری شود.