عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدکنندگان عسل ضمن تاکید بر صدور گواهی استاندارد اجباری برای عسل، به مصرف کنندگان توصیه کرد که عسل‌های با موم به هیچ عنوان مصرف نکنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عبدالرضا بیگناه در گفت‌وگویی، اظهار کرد: در کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در خانه ملت حضور یافتیم و به نمایندگی از زنبورداران کشور مشکلات و معایب این حوزه را مطرح کردیم تا به دنبال راهکار اساسی در حل این مشکلات باشیم.

 
وی خاطرنشان کرد: در این جلسه صدور گواهی استاندارد اجباری برای عسل و همچنین ارائه راهکارهایی برای به حداقل رساندن آلودگی های ملکه‌های ایرانی به انواع کنه‌ها و موضوع ازدیاد جمعیت زنبورهای عسل و تخم گذاری بیشتر با توجه جدی به حوزه شناسایی و پرورش ملکه های سالم با همکاری جهاد کشاورزی را خواستار شدیم.
 
رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدکنندگان عسل، ضرورت تخصیص اعتبارات لازم به ویژه تسهیلات کمک بهره بانکی را در قالب تسهیلات سرمایه در گردش به زنبورداران و همچنین تولیدکنندگان و پرورش دهندگان ملکه زنبور عسل، ژل رویال، زهر زنبور و موم را خواستار شد. 
 
بیگناه به تفکیک بخش زنبور عسل از اداره کل طیور و زنبور عسل و ارتقای آن را به اداره کل زنبور عسل کشور به همراه رسیدگی به وضعیت بیمه تامین اجتماعی زنبورداران اشاره کرد و گفت: خواستار تخصیص اعتبارات لازم برای اصلاح نژاد ملکه زنبور عسل و همچنین تامین اعتبار برای تولید ملکه در کشور با توجه به نیاز فعالان این عرصه هستیم. 
 
وی همکاری رسانه ها در فرهنگسازی مصرف عسل و بالا بردن سرانه مصرف عسل بدون موم را در کنار حمایت از صنعت بسته بندی عسل و صنایع مرتبط در راستای صادرات مهم دانست و بیان کرد: با توجه به اینکه تولید و توزیع داروهای قاچاق و تقلبی در بازار فعالان عرصه زنبور عسل را تهدید می‌کند باید از تولید و توزیع این داروها جلوگیری شود تا بهداشت جامعه دچار مخاطره نشود. 
 
رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدکنندگان عسل ایران ضرورت افزایش سرمایه صندوق حمایت از صنعت زنبورداری را یادآور شد و خاطرنشان کرد: از طرف دولت و به منظور ارائه خدمات بهتر به صنعت زنبورداری به ویژه به استان هایی که سرمایه لازم را در صندوق ندارند باید شرایط مطلوبی فراهم شود.
 
بیگناه ادامه داد: خواستار حذف زنبورداری در سامانه مربوط به سازمان دامپزشکی، حمل و نقل و پایانه های کشور به دلیل سیر پیچیده اداری که اسباب سردرگمی و اتلاف وقت را در زمان کوچ زنبورداران به وجود می آورد هستیم. 
 
وی اهمیت نظارت دقیق و بیشتر بر نحوه توزیع عسل توسط دستگاه های اجرایی مسئول از جمله معاونت غذا و دارو، دامپزشکی و تعزیرانت حکومتی را یادآور شد و افزود: این نظارت ها سبب می شود تا در کنار حفظ سلامت مصرف کنندگان جلوگیری از عرضه عسل های نامرغوب و بی نام و نشان و فاقد علامات استاندارد و وزارت بهداشت و درمان را شاهد باشیم. 
 
رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدکنندگان عسل ایران اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 73 هزار نفر در عرصه زنبورداری در کشور فعالیت می کنند؛ به طوری که با داشتن 669 هزار کندو سالانه بیش از 77 هزار تن عسل در کشور و روانه بازار مصرف می کنیم.
 
وی گفت: در تلاش هستیم تا مرکز تحقیقات عسل و زنبور عسل را در استان های تولیدکننده عسل نظیر اردبیل، مازندران و اصفهان راه اندازی کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13488 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان بازدید: 2249 ساعت: 11:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
4 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...

  حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت