عرضه روزانه ۱۰۰ تن مرغ تازه در میادین تره بار


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، از عرضه روزانه ۱۰۰ تُن گوشت مرغ تازه در میادین میوه و تره بار خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، ایوب فصاحت مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با بیان اینکه به صورت هفتگی و ماهانه عملکرد میادین و بازارهای میوه و تره بار ارزیابی می‌شود، گفت: ۵۴۰ دوربین کیفیت سنج و ناظران ویژه به طور مستمر و مستقیم بر فعالیت میادین و کیفیت محصولاتی که در این مراکز عرضه می‌شوند، نظارت دارند.

 
وی با اشاره به عرضه گوشت مرغ تازه با قیمت هر کیلوگرم ۶۱ هزار تومان در میادین میوه و تره بار، افزود: جهت پاسخگویی به استقبال چشمگیر شهروندان از این مراکز، عرضه روزانه گوشت مرغ تازه در میادین میوه و تره بار از ۶۰ تَن به ۱۰۰ تن و در آخرین جلسه با سرپرست وزارتخانه به ۲۰۰ تن افزایش یافت. گوشت مرغ منجمد که هم اکنون ۸۰ تُن است، به ۱۰۰ تن افزایش یافته که دلیل اصلی آن قابل نظارت بودن میادین است.
 
فصاحت با اعلام اینکه در آغاز دوره مدیریت شهری جدید، ۱۳۰ بازار میوه و تره بار کم‌برخوردار به ارث رسید که عرضه محصولات در این مراکز بعضاً پایین‌تر از استانداردهای تعیین شده از سوی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران بود، اظهار کرد: با تمهیدات لازم و با یک برنامه‌ریزی دقیق، تا پایان سال گذشته، کیفیت محصولات عرضه شده در بیش از ۷۰ بازار میوه و تره بار مناطق کم‌برخوردار به سطح مطلوب ارتقا یافته است و در سال جاری تلاش می‌کنیم این مسئله به طور کامل حل شود.
 
وی با بیان اینکه میوه و تره بار پیش از عرضه در غرف، توسط غرفه‌داران سورت می‌شود و پس از عرضه هم شهروندان می‌توانند محصولات مورد نیاز خود را به مقدار لازم با کیفیت مطلوب و دستچین تهیه نمایند، خاطرنشان کرد: چون هر غرفه و پالت ظرفیت محدودی دارد، بهره‌برداران به منظور حفظ کیفیت میوه و تره بار، پالت‌ها را در بازه‌های زمانی مشخص شارژ می‌کنند.
 
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در پایان با تأکید بر اینکه با توجه به شیوه نظارت بر میادین میوه و تره بار، امکان گران‌فروشی در این مراکز تقریباً وجود ندارد، گفت: با توجه به اعتمادی که به مجموعه خود داریم، از هر گونه نظارتی بر عملکرد و فعالیت میادین و بازارهای میوه و تره بار استقبال می‌کنیم.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15167 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين بازدید: 539 ساعت: 2:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
4 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
5 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
6 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
8 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
11 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  6 راز خوراکی برای سرما نخوردن اگر تصور می‌کنید نمی‌شود زمستان را بدون سرماخوردگی...

  9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی رییس پژوهکشده غدد درون‌ریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماری‌های متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟ در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید