در دومین جشنواره گردشگری خوراک مطرح شد:
پگاه به ایده‌های جدید در حوزه تولید محصولات عملگرا و گسترش محصولات لبنی جایزه می دهد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل صنایع شیر ایران؛پگاه به بهترین پیشنهاد در حوزه محصولات جدید و ایده های خلاقانه در راستای گسترش مصرف شیر و لبنیات جوایزی اختصاص خواهد داد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، دومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان در روز گذشته (۲۳ اردیبهشت ۹۷)، دومین جشنواره  گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان، توسط کانون های دانشجویی گردشگری  و هتلداری دانشگاه آزاد واحد تهران غرب برگزار شد.

در بخشی از این مراسم که شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) به عنوان یکی از اسپانسرها حضور پررنگی داشت، سید ابراهیم حسینی طی سخنان کوتاهی، ضمن معرفی مجموعه متبوع خود و اشاره بر تولید بیش از 600 نوع محصول توسط این واحد صنعتی، گفت: محصولات ما با تاکید بر سلامت مصرف کنندگان تولید می شود. درحالی که یک فرد در طی روز امکان مصرف بیش از 12 ماده نگهدارنده که عمدتا سرطان زا هستند را دارد، ما در محصولات خود از نگهدارنده ها استفاده نمی کنیم.

وی خطاب به مسئولین جشنواره گفت: پیشنهاد می کنم در این گونه از جشنواره ها که با محوریت خوراک برگزار می شوند توجه ویژه ای به تولیدات سلامت محور هم بشود چرا که به سادگی و با پیشگیری می وان از بروز بیماری های صعب العلاجی همچون سرطان و یا بیماری های قلبی و عروقی پی گیری کرد و این نیازمند فرهنگ سازی است.

مدیرعامل پگاه در بخش دیگری از سخنانش فراخوانی برا یایده های جدید داد و گفت: از کلیه دانشجویان و اساتید دعوت می کنیم تا ایده های خلاقانه و جدید خود را در اختیار این شرکت قرار دهند.

حسینی تصریح کرد: به همین منظور پگاه به بهترین طرح های تولید محصولات جدید علی الخصوص محصولات عملگرا جایزه ارزشمندی اهداء خواهد کرد. هم چنین از نخبگان دانشگاهی در حوزه تغذیه ، طراحی و ایده پردازی خواست تا طرح ها و ایده ها ی خلاقانه خود را در حوزه گسترش محصولات لبنی ارائه نمایند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13890 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 3889 ساعت: 9:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رویکرد جدید پگاه برای افزایش مصرف سرانه شیر ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
2 انگیزه حمایت پگاه از جشن بزرگ خانه سینما ۱۳۹۴ يکشنبه ۸ شهريور
3 قیمت انواع شیر و لبنیات+جدول ۱۳۹۳ شنبه ۱ شهريور
4 تولید و عرضه خامه سمنو پگاه کرمان ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه های دارای کالری منفی کدامند؟ بعضی از میوه ها قند دارند و باعث چاقی می شوند، بعضی دیگر بر عکس لاغر می کنند اما تا کنون درباره میوه هایی که چربی را بسوزانند شنیده بودید؟ آیا این میوه ها را می شناسید؟
مواظب خلال دندان باشید یک دندانپزشک گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسبی مثل نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر می‌شود.
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.
وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان می‌دهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروه‌های سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذی‌ها را نشان می‌دهد.