در دومین جشنواره گردشگری خوراک مطرح شد:
پگاه به ایده‌های جدید در حوزه تولید محصولات عملگرا و گسترش محصولات لبنی جایزه می دهد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل صنایع شیر ایران؛پگاه به بهترین پیشنهاد در حوزه محصولات جدید و ایده های خلاقانه در راستای گسترش مصرف شیر و لبنیات جوایزی اختصاص خواهد داد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، دومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان در روز گذشته (۲۳ اردیبهشت ۹۷)، دومین جشنواره  گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان، توسط کانون های دانشجویی گردشگری  و هتلداری دانشگاه آزاد واحد تهران غرب برگزار شد.

در بخشی از این مراسم که شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) به عنوان یکی از اسپانسرها حضور پررنگی داشت، سید ابراهیم حسینی طی سخنان کوتاهی، ضمن معرفی مجموعه متبوع خود و اشاره بر تولید بیش از 600 نوع محصول توسط این واحد صنعتی، گفت: محصولات ما با تاکید بر سلامت مصرف کنندگان تولید می شود. درحالی که یک فرد در طی روز امکان مصرف بیش از 12 ماده نگهدارنده که عمدتا سرطان زا هستند را دارد، ما در محصولات خود از نگهدارنده ها استفاده نمی کنیم.

وی خطاب به مسئولین جشنواره گفت: پیشنهاد می کنم در این گونه از جشنواره ها که با محوریت خوراک برگزار می شوند توجه ویژه ای به تولیدات سلامت محور هم بشود چرا که به سادگی و با پیشگیری می وان از بروز بیماری های صعب العلاجی همچون سرطان و یا بیماری های قلبی و عروقی پی گیری کرد و این نیازمند فرهنگ سازی است.

مدیرعامل پگاه در بخش دیگری از سخنانش فراخوانی برا یایده های جدید داد و گفت: از کلیه دانشجویان و اساتید دعوت می کنیم تا ایده های خلاقانه و جدید خود را در اختیار این شرکت قرار دهند.

حسینی تصریح کرد: به همین منظور پگاه به بهترین طرح های تولید محصولات جدید علی الخصوص محصولات عملگرا جایزه ارزشمندی اهداء خواهد کرد. هم چنین از نخبگان دانشگاهی در حوزه تغذیه ، طراحی و ایده پردازی خواست تا طرح ها و ایده ها ی خلاقانه خود را در حوزه گسترش محصولات لبنی ارائه نمایند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13890 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 3849 ساعت: 9:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رویکرد جدید پگاه برای افزایش مصرف سرانه شیر ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
2 انگیزه حمایت پگاه از جشن بزرگ خانه سینما ۱۳۹۴ يکشنبه ۸ شهريور
3 قیمت انواع شیر و لبنیات+جدول ۱۳۹۳ شنبه ۱ شهريور
4 تولید و عرضه خامه سمنو پگاه کرمان ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

  یافته‌های جدید درباره ویتامین D و سالمندان پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
مرگ زودرس با چربی دور کمر مطالعات و نتایج به دست آمده یک تیم پزشکی در آمریکا نشان می‌دهد چربی دور کمر با کاهش عمر مرتبط است.
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.