در دومین جشنواره گردشگری خوراک مطرح شد:
پگاه به ایده‌های جدید در حوزه تولید محصولات عملگرا و گسترش محصولات لبنی جایزه می دهد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل صنایع شیر ایران؛پگاه به بهترین پیشنهاد در حوزه محصولات جدید و ایده های خلاقانه در راستای گسترش مصرف شیر و لبنیات جوایزی اختصاص خواهد داد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، دومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان در روز گذشته (۲۳ اردیبهشت ۹۷)، دومین جشنواره  گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان، توسط کانون های دانشجویی گردشگری  و هتلداری دانشگاه آزاد واحد تهران غرب برگزار شد.

در بخشی از این مراسم که شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) به عنوان یکی از اسپانسرها حضور پررنگی داشت، سید ابراهیم حسینی طی سخنان کوتاهی، ضمن معرفی مجموعه متبوع خود و اشاره بر تولید بیش از 600 نوع محصول توسط این واحد صنعتی، گفت: محصولات ما با تاکید بر سلامت مصرف کنندگان تولید می شود. درحالی که یک فرد در طی روز امکان مصرف بیش از 12 ماده نگهدارنده که عمدتا سرطان زا هستند را دارد، ما در محصولات خود از نگهدارنده ها استفاده نمی کنیم.

وی خطاب به مسئولین جشنواره گفت: پیشنهاد می کنم در این گونه از جشنواره ها که با محوریت خوراک برگزار می شوند توجه ویژه ای به تولیدات سلامت محور هم بشود چرا که به سادگی و با پیشگیری می وان از بروز بیماری های صعب العلاجی همچون سرطان و یا بیماری های قلبی و عروقی پی گیری کرد و این نیازمند فرهنگ سازی است.

مدیرعامل پگاه در بخش دیگری از سخنانش فراخوانی برا یایده های جدید داد و گفت: از کلیه دانشجویان و اساتید دعوت می کنیم تا ایده های خلاقانه و جدید خود را در اختیار این شرکت قرار دهند.

حسینی تصریح کرد: به همین منظور پگاه به بهترین طرح های تولید محصولات جدید علی الخصوص محصولات عملگرا جایزه ارزشمندی اهداء خواهد کرد. هم چنین از نخبگان دانشگاهی در حوزه تغذیه ، طراحی و ایده پردازی خواست تا طرح ها و ایده ها ی خلاقانه خود را در حوزه گسترش محصولات لبنی ارائه نمایند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13890 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 3870 ساعت: 9:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رویکرد جدید پگاه برای افزایش مصرف سرانه شیر ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
2 انگیزه حمایت پگاه از جشن بزرگ خانه سینما ۱۳۹۴ يکشنبه ۸ شهريور
3 قیمت انواع شیر و لبنیات+جدول ۱۳۹۳ شنبه ۱ شهريور
4 تولید و عرضه خامه سمنو پگاه کرمان ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

  آیا مصرف ماهی در دوران بارداری می تواند مضر باشد؟ امروزه در تمام کتابهایی که در ارتباط با دوران بارد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
طرز تهیه انواع جوانه‌‌ها در منزل تمیز‌ترین، مفیدترین و بی‌دردسرترین غذایی كه می‌توان در زمان ما پیدا كرد، آن‌هایی هستند كه به وسیله‌ی خود ما و در خانه درست می‌شوند(مثل انواع جوانه‌ها، ماست، پنیر، نان، سبزی خوردن).
تخمه هندوانه با یک دنیا خاصیت هندوانه یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است؛ دانه های این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب، پروتئین های لازم و مواد معدنی فراوان است.
داروی طبیعی برای سرماخوردگی! این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخوردگی و هزینه های درمان این بیماری شایع تاکید دارد.