مواد اولیه: برنج یك كیلوگرم بادنجان حلقه شده یك كیلوگرم پیاز سرخشده یك پیمانه گوشت چرخكرده 500 گرم گوجهفرنگی حلقهشده دو پیمانه یا پنج عدد رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری روغن نصف پیمانه نمك، ادویه و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: بادنجانها را سرخ كرده و كنار میگذاریم سپس با پیاز داغ و كمی گوجهفرنگی، گوشت تفت میدهیم. میتوانیم به همان گوشت سرخشده، رب گوجهفرنگی را هم اضافه كنیم سپس برنج را شسته آبكش كرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادنجان و گوجهفرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میكنیم. انرژی كل این پلو 4090 کیلوكالری است.