طرز تهیه بادنجان پلو


لقمه: بادنجان پلو نوعی غذای محلی روستای یرك اطراف قزوین است.

مواد اولیه:

برنج یك كیلوگرم
بادنجان حلقه شده یك كیلوگرم
پیاز سرخ‌شده یك پیمانه
گوشت چرخ‌كرده 500 گرم
گوجه‌فرنگی حلقه‌شده دو پیمانه یا پنج عدد
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
نمك، ادویه و زردچوبه به میزان لازم 



طرز تهیه:

بادنجان‌ها را سرخ كرده و كنار می‌گذاریم سپس با پیاز داغ و كمی گوجه‌فرنگی، گوشت تفت می‌دهیم. می‌توانیم به همان گوشت سر‌خ‌شده، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه كنیم سپس برنج را شسته آبكش كرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادنجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌كنیم.

انرژی كل این پلو 4090 کیلوكالری است.


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 1395 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ شهريور بازدید: 6419 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
2 آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 2 ۱۳۹۳ سه شنبه ۷ بهمن
3 طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
4 بادنجان سوخاری؛ پیش غذایی خوشمزه ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ دي
5 طرز تهیه تپسی کباب بادنجان+ عکس ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر
6 روش تهیه خوراک بادمجان روسی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۳ شهريور
7 طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور
8 روش تهیه بادمجان پلو ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ مرداد
9 دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
10 پاستا را با سس بادنجان امتحان کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
11 به جای جراحی زیبایی این سبزیجات را بخورید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشنهاد‌هایی برای بیشتر آب خوردن بدن ما انسان‌ها به غیر از خوراکی‌های متفاوت برای ا...

  نصف آووکادو برای کنترل گرسنگی پایگاه خبری لقمه: اگر شما هم جزو افرادی هستید که ا...

  شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزه‌تر شود! پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت