روش تهیه بادمجان پلو


اگر بادنجان خیلی دوست دارید، می توانید اینغذای خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای پنج تا شش نفر

برنج: سه پیمانه
گوشت بدون استخوان: 350 گرم
لپه: 70 گرم
رب گوجه فرنگی: یك و نیم قاشق سوپخوری
پیاز: یك عدد
بادنجان متوسط: پنج عدد
گرد لیمو: یك قاشق چایخوری
ادویه خورش: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
زعفران دمكرده، نمك و روغن: به میزان لازم
 

طرز تهیه

لپه را از دو ساعت قبل شسته، در آب گرم خیس كرده و هنگام استفاده در آبكش می‌ریزیم. بادنجان‌ها را پوست كنده به صورت حلقه‌ای خرد نموده، یك ساعت در آب نمك قرار داده و بعد سرخ می‌كنیم. (از آب نمك در آورده، كمی آب روی آن می‌گیریم، بعد روی دستمال گذاشته تا خشك شود و سرخ می‌كنیم) پیاز را در روغن تفت داده، گوشت خرد شده را می‌افزاییم و با حرارت زیاد سرخ می‌كنیم تا گوشت آب نیندازد، ادویه و زردچوبه زده، لپه را اضافه كرده و دو دقیقه تفت می‌دهیم. رب گوجه‌فرنگی را به مواد افزوده و آب می‌ریزیم تا گوشت و لپه پخته شوند. در انتهای پخت نمك، گردلیمو و زعفران می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم جا بیفتد و نباید مانند خورش آب داشته باشد.

برنج را در آب جوش ریخته و به همراه نمك می‌جوشانیم. كمی دان‌تر از برنج معمولی برمی‌داریم و آبكش می‌كنیم. ته قابلمه یا قالب را روغن ریخته، بادنجان‌های ورقه شده را می‌چینیم. یك طرف آن كه سرخ شد، برگردانده و از روی حرارت برمی‌داریم، كمی برنج می‌ریزیم و از مواد خورش كمی روی برنج ریخته، بادنجان می‌چینیم و به همین ترتیب لایه‌ها را ادامه داده و در انتها برنج می‌ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته، بخار كه كرد، كمی روغن روی برنج ریخته و دم‌كنی می‌گذاریم، 40 دقیقه دم بكشد. پس از پخت در ظرف سرو برنج را برمی‌گردانیم.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 7134 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ مرداد بازدید: 4082 ساعت: 12:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
2 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
3 با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
4 چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 بادمجان چه مزایایی برای سلامتی دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
7 آیا مصرف بادمجان در تنظیم قند خون موثر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
8 در روز های گرم چه مواد غذایی مصرف کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
9 ناسو نو دنگاکو و نیمونو (بادمجان سرخ شده همراه با میسو بر روی) ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
10 روش تهیه ساندویچ بادمجان پنیری ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
11 طرز تهیه تصویری گراتن بادمجان ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی این منابع غذایی سرشار از ویتامین ‍‍C و E ، آهن و ک...

  چگونه چاق شویم؟! دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان و تسکین درد، التهاب و تهوع و همینطور افزایش و تقویت ایمنی بدن است که البته استفاده از آن محدودیت هایی هم دارد.
18 دلیل برای لاغری و کاهش وزن چاقی می‌تواند 20 سال از عمر شما را کم کند و سال‌هایی که زنده هستید را با درد همراه کند، آن را ناسالم‌تر کرده و از میزان انرژی و فعالیت شما بکاهد.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.