روش تهیه بادمجان پلو


اگر بادنجان خیلی دوست دارید، می توانید اینغذای خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای پنج تا شش نفر

برنج: سه پیمانه
گوشت بدون استخوان: 350 گرم
لپه: 70 گرم
رب گوجه فرنگی: یك و نیم قاشق سوپخوری
پیاز: یك عدد
بادنجان متوسط: پنج عدد
گرد لیمو: یك قاشق چایخوری
ادویه خورش: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
زعفران دمكرده، نمك و روغن: به میزان لازم
 

طرز تهیه

لپه را از دو ساعت قبل شسته، در آب گرم خیس كرده و هنگام استفاده در آبكش می‌ریزیم. بادنجان‌ها را پوست كنده به صورت حلقه‌ای خرد نموده، یك ساعت در آب نمك قرار داده و بعد سرخ می‌كنیم. (از آب نمك در آورده، كمی آب روی آن می‌گیریم، بعد روی دستمال گذاشته تا خشك شود و سرخ می‌كنیم) پیاز را در روغن تفت داده، گوشت خرد شده را می‌افزاییم و با حرارت زیاد سرخ می‌كنیم تا گوشت آب نیندازد، ادویه و زردچوبه زده، لپه را اضافه كرده و دو دقیقه تفت می‌دهیم. رب گوجه‌فرنگی را به مواد افزوده و آب می‌ریزیم تا گوشت و لپه پخته شوند. در انتهای پخت نمك، گردلیمو و زعفران می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم جا بیفتد و نباید مانند خورش آب داشته باشد.

برنج را در آب جوش ریخته و به همراه نمك می‌جوشانیم. كمی دان‌تر از برنج معمولی برمی‌داریم و آبكش می‌كنیم. ته قابلمه یا قالب را روغن ریخته، بادنجان‌های ورقه شده را می‌چینیم. یك طرف آن كه سرخ شد، برگردانده و از روی حرارت برمی‌داریم، كمی برنج می‌ریزیم و از مواد خورش كمی روی برنج ریخته، بادنجان می‌چینیم و به همین ترتیب لایه‌ها را ادامه داده و در انتها برنج می‌ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته، بخار كه كرد، كمی روغن روی برنج ریخته و دم‌كنی می‌گذاریم، 40 دقیقه دم بكشد. پس از پخت در ظرف سرو برنج را برمی‌گردانیم.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 7134 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ مرداد بازدید: 4049 ساعت: 12:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
2 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
3 با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
4 چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 بادمجان چه مزایایی برای سلامتی دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
7 آیا مصرف بادمجان در تنظیم قند خون موثر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
8 در روز های گرم چه مواد غذایی مصرف کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
9 ناسو نو دنگاکو و نیمونو (بادمجان سرخ شده همراه با میسو بر روی) ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
10 روش تهیه ساندویچ بادمجان پنیری ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
11 طرز تهیه تصویری گراتن بادمجان ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
به زودی شکل همبرگر می‌شوید! حتما می‌دانید که علم تغذیه و معجزه‌های آن چه کمکی به زیبایی شما می‌کند.
آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها مصرف مکمل‌های ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمی‌توانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.