آغاز برداشت کلزا در کشور تا پایان تیرماه


پایگاه خبری لقمه: مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی از برداشت ۱۲۰ هزار تن محصول کلزا در کشور خبر داد و افزود: برداشت کلزا تا پایان تیر ماه سال جاری بویژه در استان های سردسیری کشور ادامه دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علیرضا مهاجر مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی از برداشت ۱۲۰ هزار تن محصول کلزا در کشور خبر داد و با اشاره به این جمله که دانه روغنی کلزا در تمامی استان های کشور کشت می شود، گفت: برداشت این محصول در استان های سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان، جنوب ایلام و خوزستان کم و بیش در حال اتمام است. عملیات برداشت کلزا در استان های مانند مازندران، گلستان و مغان نیز به تازگی آغازشده است.

 
مشاور وزیر و مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: برخی از استان ها مانند گلستان بیش از 30 درصد محصول کلزا برداشت شده است. سرجمع تاکنون 120 هزار تن محصول کلزا در کشور برداشت شده که از این میزان بین 100 تا 105 هزار تن بصورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.
 
وی اضافه کرد: خوشبختانه هم خرید تضمینی و هم پرداخت بهای محصول به خوبی در حال انجام است. برداشت کلزا تا پایان تیر ماه سال جاری بویژه در استان های سردسیری کشور ادامه دارد.
 
مشاور وزیر و مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی افزود: دانه های روغنی در بحث تامین روغن خوراکی، کنجاله دام و طیور و پایداری تولید غلات بسیار نقش آفرین است به همین دلیل تمامی تلاش ها بر اینکه سطح زیر کشت بیشتری در سال پیشرو به این محصول اختصاص یابد.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13975 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد بازدید: 2946 ساعت: 10:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
3 افزایش تولید محصولات اساسی در استان قم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
4 قیمت‌گذاری دیرهنگام کلزا سبب افزایش تولید نشد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين
5 وضعیت بسیار مطلوب کشور در تأمین کالاهای اساسی ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
6 بیمه بزودی مطالبات کلزاکاران را تسویه می‌کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7 کوتاهی دولت در پرداخت خسارت کلزاکاران ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
8 اعلام آخرین تاریخ کشت کلزا در شهرستان های مختلف کشور ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور
9 ایران رکورد تولید کلزا در کشور را می‌شکند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور
10 ۱۷۰ هزار تن کلزا از کشاورزان خریدیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...

  مضرات نوشیدنی های انرژی زا همه می دانیم که نوشیدنی های گازدار برای سلامت خوب ...

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی صید شب‌چراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.
باورهای اشتباه اما رایج تغذیه‌ای امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.
بهترین زمان برای لاغر شدن در روز بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.