جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند


پایگاه خبری لقمه: افشین شاهرودی ابراز امیدواری کرد مدیران کنونی بستری را فراهم کنند که در صورت تغییر ایشان، جشنواره عکس خوشه بتواند به بقای خود ادامه دهد و تاثیرات اجتماعی خودش را بگذارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، مراسم رونمایی از پوستر سومین مسابقه عکس «خوشه» صبح دوشنبه ۲۰ خردادماه با حضور یزدان سیف معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، مجابی مشاور وزیر، علیرضا کریمی رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان، تعدادی از مدیران ستادی شرکت بازرگانی ایران، روسای صنف ویژه گندم، آرد و نان و صنایع وابسته، برخی از مدیران بخش خصوصی صنایع آرد و نان، سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، افشین شاهرودی، حسن غفاری اعضای هیأت داوران مسابقه عکس در سالن توسعه وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.

 

افشین شاهرودی عکاس پیشکسوت و نماینده هیات داوران گفت: در ابتدا می خواهم خواهش کنم که عنوان جشنواره را از این رویداد عکاسی حذف کنیم و عنوان مسابقه را جایگزین کنیم. چرا که طی سالها با عنوان جشنواره فعالیت های بی هدف و غیر موثر زیادی انجام شده که دیگر ارزش آن از بین رفته است.

 

وی سپس به اهمیت و تاثیر عکس و عکاسی در ایجاد تحولات اجتماعی اشاره کرد و گفت: ما از امسال در تلاشیم تا این مسابقه را بسیار هدفمند دنبال کنیم. امیدوارم مدیران کنونی بستری را فراهم کنند که در صورت تغییر ایشان، این مسابقه بتواند به بقای خود ادامه دهد و تاثیرات اجتماعی خودش را بگذارد.

 

سعید اوحدی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز گفت: ما در سال ۸۳ به خودکفایی گندم رسیدیم، چرا دوباره نیازمند واردات گندم شدیم. کاری که آقای سیف کردند را به عنوان یک جشنواره صرف نبینید بلکه یک راهبرد برای ایجاد یک گفتمان و قابل تقدیر است. اگر امروز ائتلاف استکبار با رهبری ترامپ و برخی رهبران مرتجع منطقه نبود امروز فضای منطقه نسبت به ده سال گذشته تغییر کرد. شک نکنید اگر نبود این داشته هایی که امروز داریم، به خاطر نان مردم مجبور بودیم که زانو بزنیم. کار فرهنگی برای نهادینه کردن راهبرد مقاومت است یعنی حضور فعالانه پیشگیری از رفتار طرف مقابل است.

 

وی با ذکر اینکه نان در همه فرهنگ ها محترم است و این مسابقه هم کار مقدسی است، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب مه به عنوان منشور چله دوم انقلاب است  یکی از فراز های مهم سبک زندگی است که بخشی از آن سبک زندگی اقتصادی ما است.

 

محمدصالح حجت الاسلامی

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13987 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد بازدید: 3600 ساعت: 2:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
6 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
8 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
9 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
10 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
11 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش وزن هنگام شیردهی پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک رژیم غذایی موثر فقط در 4 کلمه! برخلاف ملیت غربی‌اش، با ریزه‌کاری‌هایی که بیشتر شرقی است به مقوله غذا خوردن و رژیم گرفتن نگاه کرده است.
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.