معاون وزیر بهداشت اعلام کرد:
اصلاح نواقص طرح تحول سلامت/ تقویت خدمات بهداشتی


پایگاه خبری لقمه: رییسی گفت: طرح تحول سلامت نتایج خوبی به ویژه در مناطق محروم کشور داشته است، هرچند هیچ برنامه ای بدون نقص نیست و باید این نواقص اصلاح شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علیرضا رییسی معاون بهداشت وزیر بهداشت و درمان، با بیان اینکه باید در تمام زمینه ها آمادگی لازم برای مقابله با مسائل را داشته باشیم، افزود: برای کاهش و صرفه جویی، به مدیریت هزینه ها نیاز داریم و این به معنی هزینه نکردن نیست، بلکه باید بتوانیم با افزایش بهره وری در ارائه خدمات، شرایط را بهبود بخشیم.

وی با اشاره به تفاوت های شرایط هر دانشگاه و بیمارستان ادامه داد: باید اجازه بدهیم خود دانشگاه ها، راهکار ارائه کنند؛ قرار بر این است که ابتکارات، خلاقیت ها و راهکارهای دانشگاه ها جمع آوری و دسته بندی و با توجه به شرایط هر دانشگاه و بیمارستان اجرا شود که این امر بسیار کمک کننده است، اما باید اجرای این روش ها بر اساس اصول و چارچوب خاصی انجام شود.

رییسی با اشاره به گایدلاین های ارایه شده، گفت: باید در کنار توجه به گایدلاین ها، به موضوع استانداردسازی خدمات توجه و بررسی کنیم که چه کسانی اجازه ارائه خدمات را ۶ دارند و چه کسانی مستحق دریافت این خدمات هستند تا خدمات بهتری ارائه شود.

وی با تاکید بر اهمیت کنترل هزینه ها؛ بهینه سازی مصرف دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایش ها را راهکاری موثر در این زمینه دانست و افزود: یکی از راه های مدیریت هزینه ها، کنترل خدمات سطح یک است؛ همچنین بحث آموزش در زمینه های مختلف ارائه خدمات به بیماران، بسیار اهمیت دارد.

رییسی تاکید کرد: پیشنهادات دانشگاه ها به وزارت بهداشت ارسال شود تا بخش های نیازمند سیاستگذاری، در کمیته تحول بررسی و پس از تایید، به دانشگاه ها ابلاغ شود.

وی در ادامه با بیان نقش بیمه ها در بهبود ارایه خدمات به بیماران، بر لزوم سیاستگذاری های مناسب در این زمینه تاکید کرد و افزود: گایلاین ها باید به صورت علمی از سوی دانشگاه ها و وزارت بهداشت تهیه و از سوی بیمه ها ابلاغ شود.

معاون وزیر بهداشت، با اشاره به بحث استحقاق سنجی در حوزه درمان، گفت: در این زمینه کارهای خوبی در وزارت بهداشت در حال انجام است؛ یکی از کارهایی که در بحث استحقاق سنجی در حال انجام است، اتصال بیمه های مکمل به این برنامه است و نقش بیمه های مکمل باید پررنگ تر شود. تقویت خدمات سطح یک و سطح دو، توجه به موضوع مراقبت از بیماران در منازل، از دیگر نکاتی است ک هباید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به استفاده از توانمندی های موجود در عرصه های بهداشت و درمان، به راهکاری دیگر برای مدیریت صحیح هزینه ها اشاره کرد و توضیح داد: می توانیم تلاش کنیم تا مدیریت سیستم حمل و نقل بیمار شامل مراکز بهداشت، اورژانس و بیمارستان به صورت واحد و یکپارچه صورت گیرد و با تجمیع خدمات آن ها، با افزایش بهره وری، هزینه ها را کاهش دهیم.

رئیسی، بهبود ارایه خدمات در مراکز بهداشتی و روستاها را نیز راهکاری دیگر برای کاهش مراجعه به بیمارستان ها و مدیریت هزینه ها برشمرد و ادامه داد: باید در کنار کنترل هزینه ها، فرمول و شیوه ای ارایه شود تا روسا و مدیران بیمارستان ها به کاهش هزینه ها تشویق شوند.

وی از دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی قطب پنج کشور، خواست تا ضمن ارائه تجارب موفق خود، فعالیت هایی را که در زمینه کاهش هزینه ها انجام داده اند، به وزارت بهداشت ارائه کنند تا پس از جمع بندی و بررسی، به عنوان پیشنهادات قطب پنج به سایر قطب ها ارائه شود.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13888 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ جمعه ۲۱ ارديبهشت بازدید: 2679 ساعت: 9:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تعداد بستری‌های کرونا به پائین‌ترین میزان خودش رسیده/ تزریق دوز سوم را جدی بگیرید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت
2 بسیج به دنبال افزایش تولید ۵ محصول اساسی و امنیت غذایی /تاکید نماینده مجلس بر ضرورت کاهش واردات محصولات کشاورزی ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
3 علیرضا بیگلری؛ جهش بیست ساله واکسن سازی کشور با تولید واکسن کرونا ۱۴۰۰ شنبه ۵ تير
4 افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر ۱۴۰۰ شنبه ۴ ارديبهشت
5 سیدعلیرضا آوایی: به حمایت از تولیدکنندگان اعتقاد دارم/لزوم بهینه سازی سامانه های الکترونیک به همراه نیروی انسانی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۲ فروردين
6 علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
7 علیرضا کدیور: زمان خوبی برای سرمایه گذاری در بازار سرمایه است ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۸ آبان
8 مرجع پاسخگویی رایگان کرونا برای تهرانی‌ها شماره ۴۰۳۰ است ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
9 لزوم توجه به قیمت غذای سالم برای مقابله با فشارخون ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
10 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سردرد با این خوراكی‌ها برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارن...

  کمبود آب چه بر سر انسان می‌آورد؟ یک متخصص تغذیه گفت: کلیه فرآیندهای بدن و تمام واکن...

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه با توجه به خواص زیادی که دارد تقریباً شبیه ابرقهرمان میوه ها به نظر می رسد.
ویار بارداری و راه های درمان آن عادت ماهانه زنان در دوران حاملگی قطع می‌شود و برخی اخلاط کثیف که در حالت طبیعی از طریق آن از بدن خارج می‌شد، در بدن باقی می‌ماند و تجمع پیدا می‌کند، این موضوع باعث تحریک دریچه تحتانی مری یا دهانه معده می‌شود و ...
آشنایی با 4 خوراکی چرب مفید بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.
افزایش میل جنسی با این 5 ماده غذایی در این نوشتار، به چند گیاه افزایش‌دهنده میل جنسی در مردان و زنان و یک داروی گیاهی که فقط در خانم‌ها باعث افزایش میل جنسی و برطرف کردن بی‌میلی و سردمزاجی می‌شود، اشاره می‌کنیم.