گرانی بیش از ۱۹۳ درصدی موز نسبت به سال گذشته


پایگاه خبری لقمه: در مدت اخیر قیمت موز در بازار نوسان زیادی داشته و با رشد قابل توجه تا بیش از ۶۰ هزار تومان نیز فروش رفته است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ایسنا نوشت: بررسی تازه‌ترین گزارش مرکز آمار از وضعیت  قیمت کالاهای خوراکی نشان می‌دهد که در بهمن ماه پارسال قیمت هر کیلو موز به طور متوسط حدود ۱۵ هزار و ۱۰۰ تومان بوده که در بهمن امسال به متوسط ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.

حداقل قیمت هر کیلو موز حدود ۲۵ هزار و ۹۰۰ تومان و حداکثر آن ۵۵ هزار و ۸۰۰ تومان در بهمن و متوسط ۳۳ هزار و ۴۰۰ تومان در دی ماه ثبت شده است.

بر این اساس قیمت هر کیلو موز در بهمن امسال نسبت به دی ماه ۳۳ درصد و در مقایسه با بهمن پارسال ۱۹۳.۲ درصد گران شده است.

نوسان تند قیمت  موز در حالی رخ می دهد که انحصار در واردات و یا موانع ورود این کالا از عوامل موثر اعلام شده بود، این در حالی است  که از ابتدای سال جاری با تصمیم وزارت صمت و به دلیل محدودیت ارزی موز در گروه ۲۷ کالایی با اولویت ارزی غیرفعال قرار گرفت و امکان ثبت سفارش جدید و یا واردات وجود نداشت.

در ادامه واردات موز منوط به صادرات سیب و تامین ارز از این محل شد، اما اخیرا و به دنبال تشدید نوسان در بازار تصمیم بر آزادسازی واردات موز البته به صورت مشروط به صادرات سیب گرفته شد.

وضعیت واردات موز در سال جاری و  بر اساس آمار گمرک ایران نشان می‌دهد که با وجود ممنوعیت‌های واردات، در ۱۰ ماهه اول امسال ۳۳۳هزار و ۶۳۲ تن موز وارد شده که ارزش این واردات ۲۲۷میلیون و ۵۴ هزار و ۲۶۷دلار بوده است ولی اینکه این حجم بالا آیا در مقابل صادرات سیب بوده مشخص نیست.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14242 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند بازدید: 1910 ساعت: 12:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
7 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
8 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
9 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
11 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

  کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد می‌شود عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  رژیم لاغری عاقلانه بگیرید یك برنامه غذایی كمتر از 1400 كیلوكالری باعث می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
ناهار سالم لقمه: اکثر ما تا زمانی ‌که شکم‌مان به قاروقور نیفتد به فکر تهیه ناهار نمی‌افتیم. بعد از احساس گرسنگی هم هر چه به دستمان برسد می‌خوریم تا خودمان را سیر کنیم...