روش تهیه كباب كوبیده مینیاتوری




مواد اولیه :

گوشت چرخ‌كرده گوسفند و گوساله            200 گرم
جعفری ریزخردشده                                  75 گرم
پیاز ریز خردشده و تخم مرغ                       از هر کدام یك عدد
نمك و فلفل سفید و پودر سماق                 به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

گوشت را به همراه جعفری، پیاز، نمك، فلفل و تخم‌مرغ خوب ورز داده به سیخ‌های كوچك فلزی یا چوبی كشیده و در تابه چدنی با حرارت كم سرخ كرده و همراه با سماق سرو كنید.

نكته: برای آنكه گوشت به خوبی برروی سیخ بماند مدت زمان ورز دادن را افزایش دهید.


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 1436 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۰ شهريور بازدید: 8943 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 غذای محبوب ناصر‌الدین‌ شاه چه بود؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر
3 درمان خانگی مسمومیت غذایی/ چه زمانی مسمومیت زیاد می‌شود ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
4 کتلت گوشت کوبیده را این گونه تهیه کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
5 سالاد الویه و کباب کوبیده مناسب سفر نیستند ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
6 آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
7 روش تهیه کباب خلیج فارس ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
8 نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ آبان
9 نكاتی برای پخت کباب کوبیده ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۶ مهر
10 آیا مصرف گوشت قرمز برای بیماران قلبی خطرناک است؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر
11 طرز تهیه کباب کوبیده مرغ به شیوه اصیل ایرانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير


نظرات


الهه

سلام ممنون از مجله خبریه باحالتون من دنبال دستور کباب بودم که شما رو پیدا کردم
نسیم

خوب بود ممنون برای اموزش مناسب ولی اگر کاملتر باشد بهتر است
negin

خیلی عالی واموزنده بود وکمک بسیار خوبی برای خانوم ها ی خانه است که بتوانند غذا ها ی سختی ماننده کباب را درست کنند
فخری

سلام به همه کباب خورا.درخدمتیم بفرما چلوکباب مینییاتوری.
Farideh

سلام أولين باره كه مطالب مفيد سايت شما را ديدم استفاده كردم مرسي
شاه عباس

سلام من خودم اشپز رستوران شاه عباسی میبدم غذاهای شما در منوی رستوران ما جا میگیره

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

  چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهم‌ترین مشکلات و چالش‌های صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید! پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزه‌ای برای یک عصر خواب‌آلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشق‌های تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، می‌دانید چرا؟ ادامه‌ی مطلب را بخوانید.