روش تهیه كباب كوبیده مینیاتوری




مواد اولیه :

گوشت چرخ‌كرده گوسفند و گوساله            200 گرم
جعفری ریزخردشده                                  75 گرم
پیاز ریز خردشده و تخم مرغ                       از هر کدام یك عدد
نمك و فلفل سفید و پودر سماق                 به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

گوشت را به همراه جعفری، پیاز، نمك، فلفل و تخم‌مرغ خوب ورز داده به سیخ‌های كوچك فلزی یا چوبی كشیده و در تابه چدنی با حرارت كم سرخ كرده و همراه با سماق سرو كنید.

نكته: برای آنكه گوشت به خوبی برروی سیخ بماند مدت زمان ورز دادن را افزایش دهید.


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 1436 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۰ شهريور بازدید: 8799 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 غذای محبوب ناصر‌الدین‌ شاه چه بود؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر
3 درمان خانگی مسمومیت غذایی/ چه زمانی مسمومیت زیاد می‌شود ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
4 کتلت گوشت کوبیده را این گونه تهیه کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
5 سالاد الویه و کباب کوبیده مناسب سفر نیستند ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
6 آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
7 روش تهیه کباب خلیج فارس ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
8 نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ آبان
9 نكاتی برای پخت کباب کوبیده ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۶ مهر
10 آیا مصرف گوشت قرمز برای بیماران قلبی خطرناک است؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر
11 طرز تهیه کباب کوبیده مرغ به شیوه اصیل ایرانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير


نظرات


الهه

سلام ممنون از مجله خبریه باحالتون من دنبال دستور کباب بودم که شما رو پیدا کردم
نسیم

خوب بود ممنون برای اموزش مناسب ولی اگر کاملتر باشد بهتر است
negin

خیلی عالی واموزنده بود وکمک بسیار خوبی برای خانوم ها ی خانه است که بتوانند غذا ها ی سختی ماننده کباب را درست کنند
فخری

سلام به همه کباب خورا.درخدمتیم بفرما چلوکباب مینییاتوری.
Farideh

سلام أولين باره كه مطالب مفيد سايت شما را ديدم استفاده كردم مرسي
شاه عباس

سلام من خودم اشپز رستوران شاه عباسی میبدم غذاهای شما در منوی رستوران ما جا میگیره

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

  وقتی مریض هستید گریپ‌فروت نخورید گریپ‌فروت برای سلامتی مفید است اما نه زمانی که مری...

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا اکثر میوه‌ها گرد هستند؟ تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا اکثر میوه‌ها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوه‌ها دوست دارند گرد شوند؟!
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.
طالع‌بینی در كافی‌شاپ تا به حال می‌دانستید كه این‌كه به چه دسری علاقه‌مند هستید می‌تواند تا اندازه زیادی ابعاد وجودی شخصیت شما را آشكار كند؟ از بین دسرهای زیر یكی را انتخاب ‌كنید و با خواندن جواب‌ها خودتان را بهتر بشناسید.