اسماعیل برات:
بهداشت تاسیسات گردشگری در سطح استاندارد است/رستوران های غیربهداشتی پلمب می شوند


سرپرست اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور ضمن مطلوب دانستن وضعیت بهداشتی تاسیسات گردشگری کشور، از رسانه ها خواست اخابر و اطلاعات واقعی و صحیح را منتشر کنند.

 اسماعیل برات، سرپرست اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور با اشاره به انجام بازدیدهای مستمر و اخذ گزارش های هفتگی وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در تاسیسات گردشگری به خبرنگار گردشگری و محیط زیست خبرگزاری موج گفت: بر اساس گزارش های آماری دریافت شده از استان ها، وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در تاسیسات گردشگری بویژه هتل ها و مراکز اقامتی کشور در شرایط بسیار خوبی است. 

وی با درخصوص نتایج عجیب یک پژوهش غیرعلمی منتشر شده در یکی از خبرگزاری های کشور که مدعی عدم رضایت و دغدغه 67 درصد گردشگران خارجی سال 98 از وضعیت بهداشتی واحدهای پذیرایی کشورمان شده است، گفت: برای موفقیت یک طرح پژوهشی و قابلیت استناد و تعمیم نتایج آن به جامعه بزرگ تر لازم است نمونه گیری درستی از جامعه هدف صورت پذیرد. مطمئناً اگر یک طرح پژوهشی وسیع و کامل در حوزه گردشگران خارجی بخواهد صورت پذیرد، اگر هم با اطلاع یا همکاری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام نشود، حداقل باید گروه هدف به درستی انتخاب و نتایج علمی و استاندارد باشند. وی افزود استفاده از تیترهای غیرواقعی و تعمیم اظهار نظرهای بررسی نشده و غیراستاندارد بدون منبع و مأخذ در خصوص فعالان صنعت گردشگری کشور به دور از انصاف و اقدامی غیر حرفه ای است.

سرپرست اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور تاکید کرد: از رسانه ها و مطبوعات به عنوان یکی از ارکان و عوامل مهم و اساسی در رشد و توسعه جامعه، انتظار می رود با رعایت اخلاق حرفه ای، نسبت به انتشار خبرهای اخبار و آمار و اطلاعات واقعی اهتمام ورزند.  

برات با اشاره به درج خبر مزبور افزود: چند پرسش اساسی در این بین مطرح می شود: در بررسی بعمل آمده در طرح به اصطلاح پژوهشی مذکور، شاخص غیر بهداشتی بودن مراکز پذیرایی چه بوده است؟ فقط مشاهده ظاهری از وضعیت ظاهری سالن رستوران یا نهایتا سرویس بهداشتی بوده است؟ بر چه اساسی شرایط احتمالی یک یا چند رستوران بفرض  نظرسنجی از «چند گردشگر» تبدیل به نتایج ارزیابی بهداشتی مراکز پذیرایی کشور شده ست ؟

رستوران های غیربهداشتی پلمب می شوند

سرپرست اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور  با اشاره لزوم ارائه چهره ی واقعی از وضعیت گردشگری کشورمان به دنیا گفت: در آیین نامه های بهداشتی بازرسی از مراکز تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی مربوط به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ده ها آیتم و شاخص بررسی و بازرسی می شود تا عنوان غیر بهداشتی به یک رستوران یا واحد پذیرایی اطلاق گردد و تنها با نظرسنجی محدود و ناقص به نتایج غیرواقعی می رسیم و طبیعتاً چنین نتیجه بدون مبنا و منبع، را رسانه های ما نباید اینچنین پوشش دهند. از رسانه ها و مطبوعات به عنوان یکی از ارکان و عوامل مهم و اساسی در رشد و توسعه جامعه، انتظار می رود با رعایت اخلاق حرفه ای، نسبت به انتشار خبرهای اخبار و آمار و اطلاعات واقعی اهتمام ورزند.

اسماعیل برات خاطر نشان کرد: رستوران های موجود در مراکز پذیرایی و تاسیسات گردشگری تحت نظارت و مراقبت شدید از چند بخش نظارتی مختلف قرار دارند. به غیر از کارشناسان محترم بهداشت مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، ناظرین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ها، بازرسین جوامع و تشکل های حرفه ای  گردشگری، ارزیابان بهداشتی مورد تایید و دارای مجوز از وزارت گردشگری در چارچوب وظایف و ارزیابی واحدها، نسبت به نظارت بر عملکرد  تاسیسات اقدام نموده و در صورت عدم رعایت موارد بهداشتی، نسبت تعلیق مجوز و حتی پلمپ واحد  از طریق مراجع قانونی اقدام می نمایند.

خبرنگار: نسرین خدایاری

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرگزاری موج

کد: 14426 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور بازدید: 1741 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
6 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
9 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
10 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
11 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.