اسماعیل برات:
بهداشت تاسیسات گردشگری در سطح استاندارد است/رستوران های غیربهداشتی پلمب می شوند


سرپرست اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور ضمن مطلوب دانستن وضعیت بهداشتی تاسیسات گردشگری کشور، از رسانه ها خواست اخابر و اطلاعات واقعی و صحیح را منتشر کنند.

 اسماعیل برات، سرپرست اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور با اشاره به انجام بازدیدهای مستمر و اخذ گزارش های هفتگی وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در تاسیسات گردشگری به خبرنگار گردشگری و محیط زیست خبرگزاری موج گفت: بر اساس گزارش های آماری دریافت شده از استان ها، وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در تاسیسات گردشگری بویژه هتل ها و مراکز اقامتی کشور در شرایط بسیار خوبی است. 

وی با درخصوص نتایج عجیب یک پژوهش غیرعلمی منتشر شده در یکی از خبرگزاری های کشور که مدعی عدم رضایت و دغدغه 67 درصد گردشگران خارجی سال 98 از وضعیت بهداشتی واحدهای پذیرایی کشورمان شده است، گفت: برای موفقیت یک طرح پژوهشی و قابلیت استناد و تعمیم نتایج آن به جامعه بزرگ تر لازم است نمونه گیری درستی از جامعه هدف صورت پذیرد. مطمئناً اگر یک طرح پژوهشی وسیع و کامل در حوزه گردشگران خارجی بخواهد صورت پذیرد، اگر هم با اطلاع یا همکاری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام نشود، حداقل باید گروه هدف به درستی انتخاب و نتایج علمی و استاندارد باشند. وی افزود استفاده از تیترهای غیرواقعی و تعمیم اظهار نظرهای بررسی نشده و غیراستاندارد بدون منبع و مأخذ در خصوص فعالان صنعت گردشگری کشور به دور از انصاف و اقدامی غیر حرفه ای است.

سرپرست اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور تاکید کرد: از رسانه ها و مطبوعات به عنوان یکی از ارکان و عوامل مهم و اساسی در رشد و توسعه جامعه، انتظار می رود با رعایت اخلاق حرفه ای، نسبت به انتشار خبرهای اخبار و آمار و اطلاعات واقعی اهتمام ورزند.  

برات با اشاره به درج خبر مزبور افزود: چند پرسش اساسی در این بین مطرح می شود: در بررسی بعمل آمده در طرح به اصطلاح پژوهشی مذکور، شاخص غیر بهداشتی بودن مراکز پذیرایی چه بوده است؟ فقط مشاهده ظاهری از وضعیت ظاهری سالن رستوران یا نهایتا سرویس بهداشتی بوده است؟ بر چه اساسی شرایط احتمالی یک یا چند رستوران بفرض  نظرسنجی از «چند گردشگر» تبدیل به نتایج ارزیابی بهداشتی مراکز پذیرایی کشور شده ست ؟

رستوران های غیربهداشتی پلمب می شوند

سرپرست اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور  با اشاره لزوم ارائه چهره ی واقعی از وضعیت گردشگری کشورمان به دنیا گفت: در آیین نامه های بهداشتی بازرسی از مراکز تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی مربوط به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ده ها آیتم و شاخص بررسی و بازرسی می شود تا عنوان غیر بهداشتی به یک رستوران یا واحد پذیرایی اطلاق گردد و تنها با نظرسنجی محدود و ناقص به نتایج غیرواقعی می رسیم و طبیعتاً چنین نتیجه بدون مبنا و منبع، را رسانه های ما نباید اینچنین پوشش دهند. از رسانه ها و مطبوعات به عنوان یکی از ارکان و عوامل مهم و اساسی در رشد و توسعه جامعه، انتظار می رود با رعایت اخلاق حرفه ای، نسبت به انتشار خبرهای اخبار و آمار و اطلاعات واقعی اهتمام ورزند.

اسماعیل برات خاطر نشان کرد: رستوران های موجود در مراکز پذیرایی و تاسیسات گردشگری تحت نظارت و مراقبت شدید از چند بخش نظارتی مختلف قرار دارند. به غیر از کارشناسان محترم بهداشت مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، ناظرین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ها، بازرسین جوامع و تشکل های حرفه ای  گردشگری، ارزیابان بهداشتی مورد تایید و دارای مجوز از وزارت گردشگری در چارچوب وظایف و ارزیابی واحدها، نسبت به نظارت بر عملکرد  تاسیسات اقدام نموده و در صورت عدم رعایت موارد بهداشتی، نسبت تعلیق مجوز و حتی پلمپ واحد  از طریق مراجع قانونی اقدام می نمایند.

خبرنگار: نسرین خدایاری

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرگزاری موج

کد: 14426 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور بازدید: 1488 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
6 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
7 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
8 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
9 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به زودی شکل همبرگر می‌شوید! حتما می‌دانید که علم تغذیه و معجزه‌های آن چه کمکی به زیبایی شما می‌کند.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
قرص‌های لاغری واقعا معجزه می‌كنند؟ این روزها بیشترین معضل بسیاری از افراد مسئله چاقی است‌، بعضی از افراد ترجیح می‌دهند به جای تلاش برای بهتر زندگی‌كردن و از راه‌های منطقی به نتیجه رسیدن ره صد ساله را یك شبه طی كنند و هستند كسانی كه از این افراد به راحتی سوءاستفاده می‌كنند اما برای سود بیشتر آن‌ها اجازه ندهید تا از شما سوءاستفاده شود.