مضرات نخوردن صبحانه


شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خانوادگی، زندگی ماشینی، شغل‌های خاص و كمبود وقت بخصوص در شهرهای بزرگ معمولا به حذف صبحانه می‌انجامد.

به گزارش لقمه، باور كنید حتی پرندگان ناآگاه و بی‌سواد هم صبحشان را با جستجوی صبحانه شروع می‌كنند! عادت به خوردن صبحانه ندارید؟ شاید آگاهی‌های پی‌آمده نظرتان را عوض كند:

خوب است بدانید بسیاری از افرادِ همچنان سرحال در سنین بالا و دارای طول عمر بیشتر، كسانی‌اند كه خوردن صبحانه را فراموش نكرده‌اند. كسانی كه از صبحانه رویگردانند بیشتر از دیگران با افت فشار خون در ساعات اولیه روز مواجه می‌شوند.

قند خون آنها پایین‌تر است و در صورت بروز حادثه‌ای حتی كوچك مثل ضرب‌دیدگی، گرمازدگی ساده و... به حالت غش و بیهوشی می‌افتند و گاه كارشان به بیمارستان و سرم می‌كشد.

دریافت تحلیلی و آموختنی مغز در دانش‌آموزان، كارمندان و شاغلان در فعالیت‌های فكری كه صبحانه می‌خورند بهتر، سریع‌تر و بیشتر است.

واكنش رانندگان، كارگران صنعتی و... آنها كه باید دقت بیشتری داشته باشند و صبحانه نمی‌خورند، دیرتر، بدتر و حادثه‌سازتر است.

ضریب هوشی كودكانی كه خود یا والدینشان به خوردن صبحانه رغبتی ندارند، كمتر است و در سنین بزرگسالی، زودتر و بیشتر به ضعف جسمانی دچار می‌شوند. اگر میلی به خوردن غذا پس از بیداری ندارید، با مایعات گرم مثل چای شروع كنید. اگر فرصت دم‌كردن چای ندارید، میوه بخورید.

از خوردن به مقدار كم و افزودن به آن طی روزهای بعدی شروع كنید. نخوردن صبحانه به بهانه بی‌اشتهایی باعث اضافه‌وزن می‌شود. احساس گرسنگی در وعده بعدی شدیدتر شده، افراد حجمی بیش از اندازه واقعا مورد نیاز بدن را وارد معده و تبدیل به چربی می‌كنند.

بیسكویت ، شیرینی یا شكلات در وعده صبح چون خوراكی كم‌حجم و پركالری‌ است، احساس گرسنگی را همچنان در مغزتان فعال نگاه می‌دارد، اما حتی اگر دوست دارید معده خود را با این خوردنی‌ها پر كنید، بدون خوردن صبحانه از خانه خارج نشوید.

اگر عادت به خوردن صبحانه دارید، اما به جای پنج وعده، سه وعده غذایی را دنبال می‌كنید، به جای ناهار و شام مفصل، صبحانه مفصل بخورید تا آنچه خورده‌اید از همان ساعات اولیه به انرژی تبدیل شود، نه به ذخیره چربی. در این صورت شب‌ها هم خواب بهتری خواهید داشت.


نقل از :جام جم

کد: 1465 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 5529 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
3 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 صبحانه نخوردن موجب اختلال در بدن می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 نوشیدن قهوه قبل از خوردن صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
10 روش هایی که سطح انرژی روزانه را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
11 نورپردازی برج آزادی و میلاد در روز جهانی دیابت/ غربالگری «دیابت» در 75 ایستگاه مترو ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نجات سر یک بچه از زود پز! مدیرعامل آتش نشانی یاسوج از نجات یک پسر بچه یک سال...

  راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن پهنای مناسب و پرپشت و خوش فرم تأثیر زیادی در آراست...

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این خوراکی ها وزن خود را کاهش دهید بیشتر ما دوست داریم وزن کم کنیم تا اندام مناسبی داشته باشیم بلکه...
لاغری از درون با به کارگیری این دستورات هورمون‌ها صرفا مسئول پرمویی یا كم‌مویی یا رقم خوردن دوره‌های ماهانه نیستند. در واقع هورمون‌های زیادی در بدن شما هستند كه تمام روند غذا خوردن تا چاق شدن یا نشدن شما را كنترل می‌كنند. حتی خود سلول‌های چربی هم هورمون‌های مختلفی تولید می‌كنند. اما چیزی كه ممكن است شما آن را ندانید این است كه می‌توانید كارهایی انجام دهید كه این مواد شیمیایی قوی به‌نفع شما كار كنند.
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به دریاست.