ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد


پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران تخم‌گذار صادرات را راهکاری برای جلوگیری از زیان مرغداران دانست و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ به کشورهای هدف صادر شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، «حمیدرضا کاشانی» در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره وضعیت صادرات تخم‌مرغ، افزود: کشور ما علاوه بر تامین نیاز داخلی حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن از این محصول را دارد.
 
رییس هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران تخم‌گذار ضمن انتقاد از وضعیت صادرات این محصول، اظهار داشت: در ۲۶ آذرماه امسال طی با صدور دستورالعملی توسط سازمان دامپزشکی صادرات تخم‌مرغ ممنوع شد.
 
وی گفت: به دلیل ارایه مجوزهای سلیقه‌ای برای صادرات تخم‌مرغ، به‌تازگی اتحادیه سراسری مرغداران تخم‌گذار که پیش از این عضو کمیته تصمیم‌گیری وزارت جهاد کشاورزی بود، از این کمیته خارج شده است.
 
کاشانی اضافه کرد: با توجه به زیان زیادی که تولیدکنندگان تخم‌مرغ روی هر کیلوگرم محصول تولیدی خود می‌دهند، صادرات تنها راهکار است تا این صنعت دچار آسیب جدی نشود.
 
به گزارش ایرنا، طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی تولید ۱.۲ میلیون تن تولید تخم‌مرغ در سال جاری پیش‌بینی شده است که به نظر می‌رسد امکان صادرات ۷۰ تا ۸۰ هزار تن از این محصول وجود دارد.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15081 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي بازدید: 1055 ساعت: 3:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
5 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
9 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حلقه مکمل تنظیم بلند مدت بازار روغن نباتی از سال 1340 تا سال 1392 سهم تولید داخلی از کل روغن نباتی مصرفی از 76 درصد به كمتر از 14 درصد کاهش یافته است.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.