سیدجواد ساداتی از وزارت کشاورزی برکنار شد/ انتصاب سرپرست


پایگاه خبری لقمه: بر اساس خبر اعلامی سخنگوی دولت سیزدهم «سید محمد آقامیری» سرپرست وزارت جهاد کشاورزی شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بر اساس گزارش اعلامی علی بهادری جهرمی سخنگو دولت سیزدهم سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی برکنار و سید محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی کشور جایگزین وی شد.

 
سید محمد آقامیری متولد ۱۳۵۱ و دانش‌آموخته دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران است.
 
وی علاوه بر مدرک دکترای دامپزشکی، دارای تحصیلات تکمیلی در حوزه اقتصادی بوده و دارای مدرک دکترای تخصصی (Ph.D) علوم اقتصاد است.
 
آقامیری در تدوین قانون نظام جامع دامپروری کشور و قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی و همچنین تصویب آئین‌نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی و مواد ۱۸ و ۱۹ این آئین‌نامه نقشی اساسی ایفا نموده و از این طریق نقش بسزایی در تثبیت جایگاه بهداشتی دامپزشکی و همکاران دامپزشک داشته است.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15168 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ فروردين بازدید: 1034 ساعت: 1:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ دي
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
8 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
11 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

  با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ...

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شکم: ماهیچه‌هایی از جنس بتن با مواد غذایی امان از وقتی که به قول معروف اول شکم شرفیاب شود بعد خود طرف! هر چه شکم بزرگ‌تر باشد ماهیچه‌های آن هم شل‌تر می‌شود و دل صاحب آن خون‌تر.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
صبحانه، ناهار یا شام؟ کدام را حذف کنیم؟! وعده های غذاییبه طور کل در علم تغذیه در مورد یک وعده غذایی صحیح صحبت نمی‌شود و در مورد الگوی خوراکی صحیح صحبت می‌شود.
شما هم وقتی استرس دارید، زیاد می‌خورید؟ برخی از افراد برای فروکش کردن میزان استرس و اضطراب خود به خوردن رو می‌آورند.