شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند


پایگاه خبری لقمه: سازمان جهانی بهداشت هشدار می دهد که اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، شیرین کننده های مصنوعی را کنار بگذارید، زیرا برای کاهش وزن موثر نیستند و ممکن است باعث آسیب شوند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بر اساس دستورالعمل جدید سازمان جهانی بهداشت، استفاده طولانی مدت از جایگزین‌های قند ممکن است باعث "عوارض نامطلوب بالقوه" شود که می‌تواند شامل "افزایش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ و میر در بزرگسالان" باشد.

 
این سازمان پس از تکمیل یک بررسی سیستماتیک گفت: «مصرف غذاها و نوشیدنی‌های حاوی موادی مانند ساخارین یا سوکرالوز یا افزودن آنها به غذاها هیچ مزیت طولانی مدتی در کاهش چربی بدن در بزرگسالان یا کودکان ندارد.»
 
بر اساس این گزارش، از جمله شیرین‌کننده‌های مصنوعی که مدنظر مقامات سازمان جهانی بهداشت است، آسسولفام K، آسپارتام، آدوانتام، سیکلامات، نئوتام، ساخارین، سوکرالوز، استویا و مشتقات استویا هستند.
 
«فرانچسکو برانکا»، مدیر تغذیه و ایمنی مواد غذایی سازمان جهانی بهداشت، گفت: «مردم باید راه‌های دیگری را برای کاهش مصرف قندهای آزاد در نظر بگیرند، مانند مصرف مواد غذایی حاوی قندهای طبیعی، مانند میوه، یا غذاها و نوشیدنی‌های شیرین نشده».
 
برانکا افزود: «شیرین‌کننده‌های مصنوعی از عوامل غذایی ضروری نیستند و ارزش غذایی ندارند. مردم باید شیرینی و قند مصرفی را از اوایل زندگی به طور کلی کاهش دهند تا سلامت خود را بهبود بخشند.»
 
بر اساس این بررسی، این توصیه‌ها برای افرادی که دیابت دارند، اعمال نمی‌شود.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15211 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد بازدید: 508 ساعت: 9:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
2 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
5 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
6 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
7 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
10 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.
پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
بدن به چه علت‌ گرسنه می شود؟ موقعیت‌هایی که بدن شما احساس گرسنگی کاذب می‌کند را بشناسید و راه مقابله با آن را نیز یاد بگیرید.