صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خواص فوقالعاده ذرت پخته
خواص فوقالعاده ذرت پخته
كارشناسان تغذیه در یك مطالعه جدید تاكید كردند كه ذرت به دلیل دارا بودن خواص تغذیهای مفید برای تقویت سلامت بدن و مبارزه با بیماریهای قلبی و سرطان سودمند است.
به گزارش لقمه،این كارشناسان در مطالعه جدیدی كه به تازگی در دانشگاه كورنل انجام گرفته نشان دادند كه طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی و مفید آن شامل كاروتنوئیدها (نسخه گیاهی ویتامین A) میشود كه این مواد تاثیر به سزایی در كاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان دارند.
به گزارش پایگاه اینترنتی كانسریتم، به رغم این باور عمومی كه فرآوری كردن میوهها و سبزیها باعث كاهش ارزش غذایی آنها میشود اما متخصصان تغذیه میگویند ذرت پخته حتی پس از كاهش ذخیره ویتامین C خود، خاصیت آنتی اكسیدانیاش را حفظ میكند. در واقع پختن ذرت باعث میشود كه خاصیت آنتی اكسیدانی آن تا 53 درصد افزایش پیدا كند. علاوه بر آنتی اكسیدانها، این ماده غذایی مهم پس از طبخ تركیبی موسوم به اسید فرولیك آزاد میكند كه خواص فوق العادهای دارد. این خواص در ذرت شیرین به مراتب بیشتر است.
همچنین بتاكاروتنهای موجود در ذرت تاثیر فوق العادهای در پیشگیری از واكنشهای اكسیدیته در بدن دارد و در نتیجه از بروز سرطانها جلوگیری میكند. ذرت در عین حال منبع مفیدی از املاح و ویتامینها شامل پتاسیم، فسفر، آهن و «تیامین» است.
نقل از :ایسنا
کد:
1559
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۱۹ شهريور
بازدید:
13798
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران
۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
2
کاهش تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج
۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
3
سازمان ملی استانداردبه اظهارات نماینده مجلس درباره ذرت آلوده پاسخ داد
۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
4
جوجه ریزی با قیمت گوشت مرغ زیر ۲۳ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
5
کشت فراسرزمینی ذرت ایرانی در ۳ کشور جهان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
6
قیمت تخممرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید!
۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7
دلایل گرانی نرخ نهاده ها/نرخ منطقی خرید هر کیلو شیر خام 1500 تومان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
8
طرز تهیه مینی تاکوی مرغ
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9
ایران برای خرید جو و ذرت وارد بازار شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
10
تفاهم نامه همکاری کشاورزی بین ایران و فرانسه امضا شد
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
11
قیمت منطقی تخممرغ شانهای ۱۲ هزار تومان!
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
فواید و مضرات پروتئین برای بدن
پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...
لزوم مصرف ویتامین ها و املاح چیست
اگر مایلید فرزند پسر داشته باشید صبحانه را کامل بخورید
یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بحث ارتباط تغذ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟
درباره میوهها پرسشهای زیادی پرسیده میشود اینکه میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامینها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان میشود؟ اینکه میگویند زیادهروی در مصرف میوهها باعث افزایش تریگلیسیرید خون میشود صحت دارد؟ آیا میشود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا میگویند میوه را زود قاچ نکنید؟
«کبد چرب» چگونه تشخیص داده میشود؟
یک متخصص داخلی گفت: زمانی که مولکولهای چربی در سلولهای کبدی رسوب کنند، حالتی ایجاد میشود که به آن کبد چرب گویند.
توزیع نذری با طعم سرطان!
به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
خواص انار
این میوه كه از آن به عنوان میوهای بهشتی یاد میشود از قدیم الایام مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بیشماری برشمردهاند. در علم نوین پزشكی نیز خواص انار به اثبات رسیده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است