صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خواص فوقالعاده ذرت پخته
خواص فوقالعاده ذرت پخته
كارشناسان تغذیه در یك مطالعه جدید تاكید كردند كه ذرت به دلیل دارا بودن خواص تغذیهای مفید برای تقویت سلامت بدن و مبارزه با بیماریهای قلبی و سرطان سودمند است.
به گزارش لقمه،این كارشناسان در مطالعه جدیدی كه به تازگی در دانشگاه كورنل انجام گرفته نشان دادند كه طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی و مفید آن شامل كاروتنوئیدها (نسخه گیاهی ویتامین A) میشود كه این مواد تاثیر به سزایی در كاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان دارند.
به گزارش پایگاه اینترنتی كانسریتم، به رغم این باور عمومی كه فرآوری كردن میوهها و سبزیها باعث كاهش ارزش غذایی آنها میشود اما متخصصان تغذیه میگویند ذرت پخته حتی پس از كاهش ذخیره ویتامین C خود، خاصیت آنتی اكسیدانیاش را حفظ میكند. در واقع پختن ذرت باعث میشود كه خاصیت آنتی اكسیدانی آن تا 53 درصد افزایش پیدا كند. علاوه بر آنتی اكسیدانها، این ماده غذایی مهم پس از طبخ تركیبی موسوم به اسید فرولیك آزاد میكند كه خواص فوق العادهای دارد. این خواص در ذرت شیرین به مراتب بیشتر است.
همچنین بتاكاروتنهای موجود در ذرت تاثیر فوق العادهای در پیشگیری از واكنشهای اكسیدیته در بدن دارد و در نتیجه از بروز سرطانها جلوگیری میكند. ذرت در عین حال منبع مفیدی از املاح و ویتامینها شامل پتاسیم، فسفر، آهن و «تیامین» است.
نقل از :ایسنا
کد:
1559
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۱۹ شهريور
بازدید:
13648
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران
۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
2
کاهش تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج
۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
3
سازمان ملی استانداردبه اظهارات نماینده مجلس درباره ذرت آلوده پاسخ داد
۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
4
جوجه ریزی با قیمت گوشت مرغ زیر ۲۳ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
5
کشت فراسرزمینی ذرت ایرانی در ۳ کشور جهان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
6
قیمت تخممرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید!
۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7
دلایل گرانی نرخ نهاده ها/نرخ منطقی خرید هر کیلو شیر خام 1500 تومان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
8
طرز تهیه مینی تاکوی مرغ
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9
ایران برای خرید جو و ذرت وارد بازار شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
10
تفاهم نامه همکاری کشاورزی بین ایران و فرانسه امضا شد
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
11
قیمت منطقی تخممرغ شانهای ۱۲ هزار تومان!
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهای پرنمك بر سیستم تعادل فرد تاثیر منفی میگذارد
لقمه: یك متخصص شنوایی شناسی گفت: غذاهای پرنمك باعث...
تاثیر ناچیز طب سوزنی بر چاقی!
لقمه: یک پزشک طب سوزنی گفت: طب سوزنی برخلاف داروها...
هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی
معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟
چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
چگونه ترشح هورمون رشد را افزایش دهیم؟
برخی از عوامل در افزایش ترشح هورمون رشد موثرند.
چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟
به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویهها استفاده کنید.
کاهش وزن موفق با 10 نکته ساده
شما در کم کردن وزن شکست نخواهید خورد مگر اینکه احساس ناکامی کنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است