صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری/ نخستین جشنواره فرهنگی هنری نان و خرما
گزارش تصویری/ نخستین جشنواره فرهنگی هنری نان و خرما
نخستین جشنواره فرهنگی هنری نان و خرما همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان هر روز در فرهنگسرای اندیشه در حال برگزاری می باشد.
امید وهابزاده
نقل از :مهر
کد:
1617
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۷ مرداد
بازدید:
2538
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2
خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره
۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3
کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4
حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5
فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
6
غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7
اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
8
برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران
۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
9
جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
10
آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟
۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
11
دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟
در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...
لبنیات محلی بخوریم یا نه؟
آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...
اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید
حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چربی های ترانس را بشناسید
روغنهای گیاهی که از دانههای روغنی گرفته میشوند، مانند بسیاری از خوراکیها تاریخ مصرف دارند و باید در دمای خاصی آنها را نگه داشت.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان
بهبود وضعیت تغذیه، گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکیها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معدههای کوچک را به سرعت اشباع میکند و هنگامی که والدین مشاهده میکنند فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران میمانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
روغن زیتون اصل را اینگونه بشناسید
تائید اصالت روغن زیتون و به خصوص روغن زیتون بکر از اهمیت به سزایی برخوردار است. روغن زیتون به دلیل قیمت و ارزش بالای تغذیهای، با روغنهای معمولی و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه میشود.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران
پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است