صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
پخت درازترین سوسیس جهان
پخت درازترین سوسیس جهان
یك سرآشپز ایتالیایی با پخت درازترین سوسیس جهان ركورد درازترین سوسیس را در كتاب گینس به دست آورد.
به گزارش لقمه، «آلبرتو» به كمك 9 همكار دیگرش این سوسیس را كه 597 متر داشت، تهیه كردند.
این آشپز ایتالیایی پس از آمادهشدن این سوسیس كه با استفاده از 590 كیلوگرم گوشت تهیه شده بود، آن را برای كمك به موسسات خیریه به فروش گذاشتند.
به گزارش پایگاه اینترنتی ثبت ركوردهای جهانی گینس، پیش از این یك رومانیایی توانسته بود با پخت سوسیسی به طول 392 متر این عنوان را بدست آورد.
س.س
نقل از :ایسنا
کد:
1673
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور
بازدید:
2209
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد
۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3
نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4
صبحانه چه غذاهایی نخوریم
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5
کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد
۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6
برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟
۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7
آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8
آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9
با حذف این 5 خوارکی سلامتیتان را تضمین کنید
۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10
سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11
شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت میشوند
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو
هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...
۱۲ علت بروز هموروئید
هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...
روغن زیتون را حرارت ندهید
کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
افزایش وزن به روش سالم
با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر
یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده میکنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر میشود.
آیا ماست هم خراب میشود؟
ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا میکند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایدهای هم به بدن نمیرساند. از ماست ترششده میتوان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی
پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است