به گزارش خبرنگار لقمه، ماه رمضان ماه خداوند، ماه نزول قرآن و از شریفترین ماههای سال است. در این ماه درهای آسمان و بهشت گشوده و درهای جهنم بسته میشود. در این ماه، مردم به مهمانی خداوند دعوت می شوند.رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در خطبه شعبانیه خود درباره فضیلت و عظمت ماه رمضان فرموده است: «ای بندگان خدا! ماه خدا با بركت و رحمت و آمرزش به سوی شما روی آورده است؛ ماهی كه نزد خداوند بهترین ماهها است؛ روزهایش بهترین روزها، شبهایش بهترین شبها و ساعاتش بهترین ساعات است. در ماه رمضان سنت بر این است كه روزه داران هر شام بر سر سفره افطار گرد هم آیند و پس از طلب قبولی روزه دعا می كنند و سپس روزه خود را با روزی حلال و پاكیزه باز می كنند و پسندیده است افطار با خرما یا آب گرم (یا چای شیرین) یا رطب یا حلوا یا نبات و لبن باز شود. بر سر سفره افطار ایرانی انواع مخلفات مقوی و انرژی زا از جمله خرما با مغز گردو، حلوا، رنگینك، فرنی، یخ در بهشت ، بامیه، شله زرد، شیر برنج، کاچی، زولبیا، مسقطی و انواع آش : آش رشته، آش شله قلمكار، آش جو وجود دارد. سایت لقمه در ماه رمضان امسال به منظور شناسایی سطح سلیقه مردم در انتخاب افطاری مصرفی شان و اینکه چقدر به سلامت خود و خانواده شان اهمیت می دهند، نظرسنجی را ترتیب داد تا از این مهم آگاهی یافته و آن را به اطلاع مردم نیز برساند. در این نظرسنجی سوالی با عنوان "شما کدامیک را برای آغاز افطار بیشتر می پسندید؟" مطرح شد و در عرض مدت یک ماه که از تاریخ اول مردادماه آغاز شد، 1890 نفر شرکت کردند. نتایج این نظرسنجی حاکی از آن است که 30 درصد از این تعداد، چای و خرما را برای باز کردن افطارشان می پسندند. مابقی عناوین نظرسنجی و آمار و نتایج آن را می توانید در زیر مشاهده کنید:
گ.ق