چهارمین نمایشگاه بین المللی نوشیدنی ها


نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها و صنایع وابسته7 مهرماه در محل نمایشگاههای بین‌المللی ایران به کار خود پایان می دهد.

به گزارش لقمه  دبیر کانون انجمن‌های صنایع غذایی با اشاره به این که صنعت نوشیدنی ها از جمله صنایعی که به دلیل دارا بودن مزیت های نسبی درصادرات،ایجاد ارزش افزوده واشتغالزایی بالا ،نقش موثری در توسعه صادرات کشور دارد. 
ابوالحسن خلیلی با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه به رغم تحریم های موجود با استقبال گسترده ای مواجه شده است، گفت: اگراین نمایشگاه با سیاست گذاری و برنامه ریزی های مناسب دولت انجام شود،قطعا در رونق تجارت، گسترش صادرات،تبادل فناوری و خلاقیت نقش به سزایی خواهد داشت.
وی، مهم ترین هدف برپایی این نمایشگاه را ایجاد انگیزه و رقابت درمیان تولیدکنندگان عنوان کرد و افزود: در واقع برگزاری چنین نمایشگاه هایی ، بسترسازی برای بهره گیری بهتر از عوامل تولید،ایجاد اشتغال،شناسایی پتانسیل ها و ظرفیت های ایجاد شده ورشد اقتصادی است.
گفتنی است، در این نمایشگاه آخرین پیشرفت ها و توانمندی های صنعت نوشیدنی و صنایع وابسته و محصولاتی همچون انواع آبمیوه و کنسانتره، آب معدنی، نوشابه های گازدار، نوشیدنی های لبنی،گیاهی و ماشین آلات تولید وبسته بندی به معرض نمایش گذاشته شده است.




کد: 1779 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر بازدید: 3320 ساعت: 9:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
2 سیاست‌های انقباضی در حوزه فرهنگ ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ آذر
3 کبد چرب و بایدها و نبایدهایش ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
4 ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
6 چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 انتشار فراخوان چهارمین جشنواره مشارکت ملی گردشگری ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
8 چالش‌های توسعه فناوری نانو در کشاورزی بحث و بررسی می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
9 علل ابتلا به سرطان پانکراس چیست؟ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
10 چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک افتتاح شد ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
11 امنیت غذایی در گزارش رییس‌جمهور ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

  با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درص...

  چه تنقلاتی دانش‌آموزان را كندذهن می‌‌كند؟ معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام اینكه پفك،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
حسین پاکدل و کافه ای از جنس کتاب نویسنده، نمایش‌نامه نویس، مجری، بازیگر و کارگردان کشورمان این روزها در کافه‌ای در سطح شهر کرج مشغول به ارائه خدمات به هموطنان است.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.