چهارمین نمایشگاه بین المللی نوشیدنی ها


نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها و صنایع وابسته7 مهرماه در محل نمایشگاههای بین‌المللی ایران به کار خود پایان می دهد.

به گزارش لقمه  دبیر کانون انجمن‌های صنایع غذایی با اشاره به این که صنعت نوشیدنی ها از جمله صنایعی که به دلیل دارا بودن مزیت های نسبی درصادرات،ایجاد ارزش افزوده واشتغالزایی بالا ،نقش موثری در توسعه صادرات کشور دارد. 
ابوالحسن خلیلی با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه به رغم تحریم های موجود با استقبال گسترده ای مواجه شده است، گفت: اگراین نمایشگاه با سیاست گذاری و برنامه ریزی های مناسب دولت انجام شود،قطعا در رونق تجارت، گسترش صادرات،تبادل فناوری و خلاقیت نقش به سزایی خواهد داشت.
وی، مهم ترین هدف برپایی این نمایشگاه را ایجاد انگیزه و رقابت درمیان تولیدکنندگان عنوان کرد و افزود: در واقع برگزاری چنین نمایشگاه هایی ، بسترسازی برای بهره گیری بهتر از عوامل تولید،ایجاد اشتغال،شناسایی پتانسیل ها و ظرفیت های ایجاد شده ورشد اقتصادی است.
گفتنی است، در این نمایشگاه آخرین پیشرفت ها و توانمندی های صنعت نوشیدنی و صنایع وابسته و محصولاتی همچون انواع آبمیوه و کنسانتره، آب معدنی، نوشابه های گازدار، نوشیدنی های لبنی،گیاهی و ماشین آلات تولید وبسته بندی به معرض نمایش گذاشته شده است.




کد: 1779 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر بازدید: 3211 ساعت: 9:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
2 سیاست‌های انقباضی در حوزه فرهنگ ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ آذر
3 کبد چرب و بایدها و نبایدهایش ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
4 ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
6 چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 انتشار فراخوان چهارمین جشنواره مشارکت ملی گردشگری ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
8 چالش‌های توسعه فناوری نانو در کشاورزی بحث و بررسی می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
9 علل ابتلا به سرطان پانکراس چیست؟ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
10 چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک افتتاح شد ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
11 امنیت غذایی در گزارش رییس‌جمهور ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  سیگار و قلیان باعث پوسیده شدن مغز می‌شوند تحقیق انجام شده بر روی 8800 نفر افراد بالای 50 سال...

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.
بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.
گوشت کبابی خوشمزه است اما... واقعیت این است كه اكثریت مردم جامعه از اینكه شیوه پخت غذای آنها روی ارزش و سلامت غذایی كه پخته‌اند تاثیر مستقیم و بسیار مهمی دارد، ناآگاهند.
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.