چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک افتتاح شد


چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک با حضور شرکت‌های دانش بنیان در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد و تا 21 دی ماه ادامه دارد.

به گزارش لقمه، اسماعیل آذر‌گشب - مدیر اجرایی چهارمین نمایشگاه بین‌المللی محصولات و فناوری کشاورزی ارگانیک اظهارکرد: چهارمین نمایشگاه بین‌المللی محصولات و فناوری کشاورزی با رشد 30 درصدی نسبت به سال گذشته و با حضور 140 شرکت داخلی و خارجی از کشورهایی مانند آلمان، ایتالیا و ترکیه برگزار شده است که در این نمایشگاه آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های تولید محصولات کشاورزی در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

وی افزود: علیرغم خطرناک بودن و اثبات سرطان‌زایی استفاده ازسموم شیمیایی در محصولات کشاورزی، همچنان این روش‌ها در تولید محصولات کشاورزی ادامه دارد.

مدیر اجرایی چهارمین نمایشگاه بین‌المللی محصولات و فناوری کشاورزی ارگانیک ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان که رسالت ارتقای سطح دانش فنی و تجاری‌سازی ایده‌های نو را برعهده دارند با ایده‌های جدید و خلق دانش در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند.

آذر‌گشب با بیان اینکه تولید محصولات کشاورزی و گیاهی عاری از هرگونه مواد شیمیایی و افزودنی‌های مضر ضرورت غذایی جامعه امروز است، اظهار کرد: جهان مدرن امروز توجه ویژه‌ای به مقوله سلامت آحاد جامعه دارد و به همین خاطر توسعه تولید محصولات ارگانیک بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد.

به گفته وی چهارمین نمایشگاه بین‌المللی محصولات و فناوری کشاورزی ارگانیک با حمایت سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی و سایر نهادها از جمله معاونت فناوری ریاست‌جمهوری نیز برگزار شده است.

چهارمین نمایشگاه بین‌المللی محصولات و فناوری کشاورزی، گیاهی ارگانیک و صنایع وابسته از امروز تا 21 دی ماه در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران ادامه دارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6024 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي بازدید: 2804 ساعت: 10:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
2 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
3 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
4 افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

  بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیه‌ای ناسالم و نامناسب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.