مواد اولیه: •ماكارونی فرمی شكل نصف بسته • بادنجان و هویج و لیمو ترش و فلفل دلمه ای از هر کدام یك عدد •خیارشور پنج عدد •پیازچه چهار شاخه • شوید و جعفری چند شاخه • روغن زیتون پنج قاشق سوپخوری •سیر دو حبه • نمك و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: ماكارونی را در آبجوش ریخته و پس از نرم شدن آبكش میكنیم. بادنجان را پوست كنده و مكعبی خرد كرده و در روغن زیتون سرخ میكنیم. پیازچه، جعفری، شوید، فلفل دلمهای، خیارشور و سیر را خرد، هویج را هم نگینی كرده همه مواد را با هم مخلوط میكنیم. آبلیمو را گرفته و روی مواد سالاد میریزیم و نمك و فلفل را هم اضافه كرده و همه را با هم مخلوط و با جعفری و لیموترش تزئین میكنیم. ف.ی