مواد اولیه: • جوی پخته دو و نیم پیمانه • آب مرغ و شیر از هر کدام چهار پیمانه • خامه در صورت تمایل 150 گرم طرز تهیه: آب مرغ را نمك زده و روی حرارت بگذارید و جوی پخته را هم به آن اضافه كنید. یكی، دو جوش كه زد شیر را هم اضافه كرده و بگذارید تا سوپ جا بیفتد، در این مرحله كمی نمك افزوده پس از یك جوش حرارت را خاموش و خامه را به سوپ اضافه كرده و در ظرف بكشید. میتوانید یك هویج رنده شده خام هم در این مرحله به سوپ اضافه كنید. در صورت تمایل میتوانید سوپ را با آبلیمو سرو كنید. نکته: البته برخی هم از خامه در این سوپ استفاده نمی کنند و در این دستور به دلخواه آمده است.ش.م