همزمان با فرارسیدن روز جهانی غذا:
وبلاگ نویسان آشپز می شوند


گروه آشپزی فنز پرشین بلاگ با همکاری سرای محله دروازه شمیران تهران؛ اولین جشنواره غذای ایرانی وبلاگنویسان را برگزار می کند.

به گزارش لقمه همزمان با فرارسیدن روز جهانی غذا و به منظور ترویج فرهنگ استفاده از غذای ایرانی و عدم استفاده از غذای آماده به مصرف ( فست فود ) در خانواده های ایرانی ؛ اولین جشنواره غذای وبلاگنویسان در27 مهرماه سال جاری از ساعت 11 صبح الی 14 برگزار می گردد.

گفتنی است شرکت کنندگان در این جشنواره تنها مجاز به پخت یک نوع غذای ایرانی سالم هستند و کسانی که اقدام به پخت غذاهای غیر ایرانی و غذای آماده به مصرف ( فست فود ) کرده باشند از جشنواره و شرکت در قرعه کشی حذف خواهند شد. همچنین پختن سوپ، دسر، کیک و نوشیدنی ها ممنوع است. علاقه مندان می توانند غذای محلی شهر خود را نیز پخت کنند.

لازم به ذکر است در این جشنواره داوران حاذق و سرشناس حضور پیدا کرده و غذاهای پخت شده را داوری خواهند کرد و به سه تن از برندگان مسابقه، جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

کلیه وبلاگنویسان و علاقمندان به آشپزی می توانند برای شرکت در این جشنواره با اعلام غذای انتخابی خود تا 20 مهرماه اقدام کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از ساعت 9 صبح الی 12 ظهر با شماره 09358134840 تماس حاصل فرمایید.



ف.م


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1850 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 5241 ساعت: 4:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
2 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
3 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
4 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
5 روز جهانی سراشپز در ایران با محوریت کودک سالم – تغذیه سالم برگزار شد ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
6 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي
7 آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
8 بخور ، بنوش ، زن ، مرد 1994 ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 ویژه امروز ۲۰۰۹ ( Today’s Special) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 افتتاح رستورانی در کانادا که سرآشپزهای آن HIV مثبت هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
11 استاف چیکن فلورنتین،غذای ایتالیایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مراقبت‌ها و خوراک‌های مناسب زمان سرماخوردگی با آغاز فصل سرما و شیوع بیشتر سرماخوردگی و آنفلوآنزا، بیایید نگاهی به مراقبت‌های دوره این بیماری و تغذیه مناسب این ایام داشته باشیم.
نوشیدن چای سبز به 25 دلیل توصیه می شود! این روزها چای سبز به طور فزاینده ای دارد در سرتاسر جهان رایج می شود.به این علت که بی اندازه برای سلامتی مفید است.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.
زیباتر شدن با توت فرنگی‌های هوس‌انگیز توت‌فرنگی‌های قرمز و زیبا به شما چشمک می‌زنند و شما را وسوسه می‌کنند که دست خالی به منزل نروید، اما باید بدانید که این میوه خوش‌رنگ علاوه بر طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، می‌تواند به عنوان ماده اولیه انواع کرم‌ها و ماسک‌های زیبایی که می‌توانید خود در منزل تهیه ‌کنید مورد استفاده قرار بگیرد.