کم کردن کالری در رژیم غذایی، راز عمر طولانی


دانشمندان آمریکایی در تحقیقات خود دریافتند که اصولا کم کردن کالری از رژیم غذایی باعث کند شدن روند سالخوردگی و پیری شده و در مقابل باعث افزایش امید به زندگی (Life Expectancy) می‏شود.

به گزارش لقمه، به گقتۀ محققان کم کردن میزان کالری در رژیم‏های غذایی تا حد ۳۰%، فقط تا حدی که دچار سوء تغذیه نشویم، می‏تواند باعث کاهش خطر بیماریهای قلبی و سرطان شده و نیز می‏تواند تا حدود یک سوم به عمر فرد بیفزاید. مثلا رژیم غذایی که آگاها از غذاهای کم کالری در آن استفاده شود در انگلیس باعث شده تا حدود ۲۵ سال به سن اکثر افرادی که تا ۱۰۰ سال عمر می‏کنند بفزاید.

از آنجاییکه دانشمندان طی یک سری تحقیقات ۲۰ ساله بر روی میمونها، که نزدیکترین گونه به انسانها هستند دریافته‏اند که رژیم غذایی که با محدودیت کالری تنظیم می‎‏شود باعث افزایش طول عمر آنها شده، انتظار دارند که این قضیه در مورد انسانها نیز صادق باشد.

تیم محقق این یافته که از دانشگاه ویسکونسین می‏باشند و یافته های خود را در مجله ساینس منتشر نموده‏اند، این تحقیقات خود را که قبلا بر روی موشها نیز انجام داده بودند، از سال ۱۹۸۹ آغاز نمودند. در این تحقیقات آنها از ۷۶ بوزینه استفاده نمودند. در ابتدا حدود شش ماه بر مقدار غذای مصرفی آنها تحقیقات انجام شد و سپس نیمی از آنها را مشمول رژیم غذایی بسیار کم کالری (۳۰% کالری کمتر) نموده و مابقی را با همان غذای عادی رها کردند. در طول ۲۰ سال آزمایش، نیمی از بوزینه ها که با رژیم غذایی معمولی عمر خود را سپری کرده بودند پس از پیر شدن مردند. در حالیکه ۸۰% از بوزینه‏هایی که مشمول همان رژیم غذایی اما با ۳۰% کاهش در میزان کالری بودند، زنده مانده و بیشتر عمر نمودند. این که عمر آنها افزایش یافت تنها دستاورد رژیم غذایی کم کالری نبود بلکه به گفتۀ پروفسور Weindruch کیفیت زندگی آنها نیز ارتقا یافت. به گفتۀ وی ایجاد تومورهای سرطانی و بیماریهای قلبی عروقی در آنهایی که از رژیم کم کالری استفاده کرده بودند نیز بسیار کمتر از دیگر بوزینه‏ها بود. همچنین سلامت مغز آنها نیز به مراتب بیشتر از نصفۀ دیگر بود. ضمنا در حالیکه دیابت و تعدیل گلوکز در آنها که هر آنچه می‏خواستند می‏خوردند، بیشتر شایع بود.

پروفسور Weindruch افزود ما توانسته‏ایم نشان دهیم که رژیم غذایی کم کالری (محدودیت کالری) پدیدۀ پیری و سالخوردگی را در پستانداران کاهش می‏دهد…

همچنین باید یک تعادل را در استفاده از رژیم غذای کم کالری اما مغذی برقرار نمود. در زیر مقدار انرژی که یک وعده غذای مثال زده شده تولید می‏کند و مقدار توان آنرا به عنوان نمونه نشان داده‏ام :

انرژی موجود در غذاها

در زیر سه وبسایت را خدمتتان معرفی کرده‏ام که می‏توان دستور غذاهایی با کالری بسیار پایین را یافت.



مترجم: م. پورعلی


نقل از :تلگراف

کد: 1857 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 4219 ساعت: 3:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
3 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
4 عمر طولانی‌تر با کاهش کالری و کمتر خوردن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 چگونه در دوران شیردهی دچار چاقی نشویم؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
6 رابطه مستقیم کاهش مصرف کالری و افزایش طول عمر ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۴ بهمن
7 فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
8 چقدر در روز میوه خشک بخوریم ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
9 یکی از فایده های مصرف کم کالری مشخص شد ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
10 میوه خشک منبع سالمی از مواد مغذی و کالری ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير
11 تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
خنک بنوشید بیشتر عرق می‌کنید تابستان فرا رسیده و مشکل عرق و بوی بدن آن تبدیل به کابوس خیلی‌ها شده است. گاهی در اتوبوس یا مترو و حتی فضاهای باز از بوی عرق بعضی‌ها نمی‌شود نفس کشید.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟