صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه لاغری و چاقی
>
کاهش وزن با مصرف مخلوط آب لیمو و آب گرم
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه لاغری و چاقی
>
چگونه انگور بخوریم که چاق نشویم؟
انگور را دریابید
چگونه انگور بخوریم که چاق نشویم؟
فصل انگور است، این میوهی خوشمزه و پرخاصیت را از دست ندهید. فرقی نمیکند انگور سفید باشد یا قرمز. این میوه منبع مواد مغذی فوقالعاده مفید برای بدن است.
لقمه:
انگور ضداحتباس آب است، با سرطان کولون مقابله میکند، کلسترول خون را کاهش میدهد و غیره. برای آشنایی و مرور گلچینی از خواص این میوهی بهشتی با ما همراه شوید.
انگور با سرطان کولون مقابله میکند
در سال 2005 محققان دانشگاه ایلی نویز آمریکا 10 نوع فلاوون جدید در انگور کشف کردند. به عقیدهی محققان این فلاونها قادر به خنثی کردن فعالیت آنزیمی هستند که در ابتلا به سرطان نقش دارد. این فلاونهای مفید به ویژه باعث پیشگیری از سرطانهای مربوط به دستگاه گوارش مانند سرطان کولون میشود. برای این که از آنتی اکسیدان های این میوه بیشترین بهره را ببرید بهتر است که انگور قرمز یا سیاه را بیشتر مصرف کنید. در این نوع انگورها آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به انگور سفید وجود دارد.
انگور آن قدرها هم پرکالری نیست
بر خلاف آن چه رایج است انگور چندان هم پرکالری نیست. در واقع هر 100 گرم انگور حاوی 70 کیلوکالری میباشد که بین کالری سیب و موز قرار دارد.
علاوه بر این قند موجود در انگور شاخص گلیسمی متوسطی دارد، به خوبی جذب و باعث تولید انرژی میشود البته بدون این که قند خون را خیلی بالا ببرد. این میوه برای احیای قدرت عضلات بعد از ورزش فوقالعاده است.
چگونه انگور بخوریم که چاق نشویم؟
اگر روزانه ده حبه انگور درشت میل کنید هیچ مشکلی به وجود نمیآید و بدون این که چاق شوید از خواص این میوهی خوشمزه بهرهمند میشوید. میزان قند موجود در انگور نسبت به نوع آن متفاوت است.
مصرف انگور میتواند میزان فشار خون بالا و آسیبهای عضلات قلب را کاهش دهد
انگور ضد احتباس آب است
انگور سرشار از آب و پتاسیم است و برای همین با حالت احتباس آب مقابله میکند. اگر دچار این مشکل هستید به طور مرتب انگور میل کنید. علاوه بر این انگور حاوی فیبرهای غذایی بوده و ادرار آور است. در واقع این میوهی پرخاصیت میتواند میزان دفع توکسینها یا همان سموم بدن را از طریق ادرار افزایش دهد.
انگور کلسترول بد خون را کاهش میدهد
انگور سرشار از فیبرهای محلول در آب است. در واقع هر 100 گرم انگور حاوی 1 گرم فیبر میباشد. توجه داشته باشید که تمام فیبرهای غذایی با کلسترول بد خون مقابله میکنند. از این گذشته انگور حاوی پولی فنولهای آنتی اکسیدانی نیز میباشد که باعث کاهش جذب کلسترول میشود. نتایج یک پژوهش اسپانیایی که در سال 2008 به چاپ رسیده است نشان میدهد مصرف روزانهی انگور میتواند برای کاهش میزان کلسترول بد خون کافی باشد.
فیبرهای محلول در آب به ویژه در پوست نازک و دانه های انگور قرار دارد. اما توجه داشته باشید بعضیها در هضم و گوارش دانههای انگور مشکل دارند.
بهتر است این میوه را روزانه یک مرتبه میل کنید. در مصرف هیچ مادهی غذایی زیادهروی نکنید.
انگور مفید برای قلب شما
انگور سرشار از پولی فنولهای آنتی اکسیدانی (آنتوسیانین ها، فلاوونوئیدها و غیره) میباشد که به سلامت قلب کمک زیادی میکنند. نتایج پژوهشی که در دانشگاه میشیگان ایالات متحدهی آمریکا انجام شده نشان میدهد مصرف انگور میتواند میزان فشار خون بالا و آسیبهای عضلات قلب را کاهش دهد.
این میوهی پرطرفدار همچنین باعث بهبود عملکرد قلب موشهای آزمایشگاهی شده است. باید بدانید که بیشترین میزان آنتی اکسیدان ها در پوست و دانههای انگور قرار دارد و بهتر است این دانه ها را ببلعید.
انگور برای دندانها نیز خوب است
نتایج پژوهشی که در سال 2009 در دانشگاه ایلی نویز انجام و در Journal of Nutrition به چاپ رسیده است نشان میدهد که انگور جلوی انتشار باکتریهای دهان که مسئول پوسیدگی دندان هستند را میگیرند. این خاصیت ضدباکتریایی انگور مدیون وجود دو ماده به نامهای اولئانولیک اسید و آلدئید اولئانولیک است که در پوست این میوه قرار دارد. البته به عقیده برخی از متخصصان باید روی این خاصیت انگور مطالعات بیشتری انجام شود اما شکی وجود ندارد که قندهای موجود در انگور مانند قندهای صنعتی باعث انتشار باکتری و پوسیدگی دندان نمیشود.
و آخر این که
در مصرف هیچ مادهی غذایی زیادهروی نکنید. انگور نیز از این قاعده مستثنی نیست. این میوهی پرخاصیت اگر به اندازه مصرف شود گامی است در جهت حفظ سلامتی همهی ما.
نقل از :تبیان
کد:
1938
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۳ مهر
بازدید:
3541
ساعت:
8:15 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2
چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است!
۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
3
فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4
متوسط قیمت مسکن در تهران اعلام شد
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
5
موادغذایی در چین ارزان شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
6
رستورانهای تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی
۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
7
چراغ سبز بورس روشن شد
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8
شاخص آلودگی هوا ناسالم شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
9
ریزش شاخص کل بورس/ ۶۰ درصد بازار منفی شدند
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
10
روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی
۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
11
آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
11 عامل تغذیهای اثرگذار بر افسردگی
افسردگی یكی از شایعترین مشكلات بهداشت روان است. ا...
دشمن وزن ایدهآل را بشناسید
درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...
16 پیشنهاد برای صبحانه
از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید
یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کمخون باید از مصرف زیاد ترشیها بپرهیزند چرا که ترشیها خون سازی را کم میکنند، همچنین ترشیها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماریهای عصبی در دراز مدت و پیری زودرس میشود.
آنچه درباره فریزر باید بدانید
درباره فریزر نیز مانند بسیاری موارد دیگر تصورات اشتباهی وجود دارد كه به برخی نكات برای رفع این اشتباه ها اشاره می كنیم.
دو عامل بروز سرطان روده شناخته شد
تحقیقات اخیر محققان دانشگاه جورجیا نشان می دهد که عدم مصرف فیبر کافی در رژیم غذایی و مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک، مهمترین عوامل بروز سرطان روده هستند.
با اشتها و گرسنگی کاذب چه کنیم؟
انرژیتان پایین آمده، شکمتان به سر و صدا افتاده است و اخلاقتان هم از یک فرد مهربان و دوستداشتنی به فردی عصبی و تندمزاج تبدیل شده. گرسنگیتان تبدیل به عصبانیت شده است. این اتفاق برای همه ما افتاده است و میدانیم که اصلاً وضعیت خوبی نیست.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است