صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه لاغری و چاقی
>
چگونه انگور بخوریم که چاق نشویم؟
انگور را دریابید
چگونه انگور بخوریم که چاق نشویم؟
فصل انگور است، این میوهی خوشمزه و پرخاصیت را از دست ندهید. فرقی نمیکند انگور سفید باشد یا قرمز. این میوه منبع مواد مغذی فوقالعاده مفید برای بدن است.
لقمه:
انگور ضداحتباس آب است، با سرطان کولون مقابله میکند، کلسترول خون را کاهش میدهد و غیره. برای آشنایی و مرور گلچینی از خواص این میوهی بهشتی با ما همراه شوید.
انگور با سرطان کولون مقابله میکند
در سال 2005 محققان دانشگاه ایلی نویز آمریکا 10 نوع فلاوون جدید در انگور کشف کردند. به عقیدهی محققان این فلاونها قادر به خنثی کردن فعالیت آنزیمی هستند که در ابتلا به سرطان نقش دارد. این فلاونهای مفید به ویژه باعث پیشگیری از سرطانهای مربوط به دستگاه گوارش مانند سرطان کولون میشود. برای این که از آنتی اکسیدان های این میوه بیشترین بهره را ببرید بهتر است که انگور قرمز یا سیاه را بیشتر مصرف کنید. در این نوع انگورها آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به انگور سفید وجود دارد.
انگور آن قدرها هم پرکالری نیست
بر خلاف آن چه رایج است انگور چندان هم پرکالری نیست. در واقع هر 100 گرم انگور حاوی 70 کیلوکالری میباشد که بین کالری سیب و موز قرار دارد.
علاوه بر این قند موجود در انگور شاخص گلیسمی متوسطی دارد، به خوبی جذب و باعث تولید انرژی میشود البته بدون این که قند خون را خیلی بالا ببرد. این میوه برای احیای قدرت عضلات بعد از ورزش فوقالعاده است.
چگونه انگور بخوریم که چاق نشویم؟
اگر روزانه ده حبه انگور درشت میل کنید هیچ مشکلی به وجود نمیآید و بدون این که چاق شوید از خواص این میوهی خوشمزه بهرهمند میشوید. میزان قند موجود در انگور نسبت به نوع آن متفاوت است.
مصرف انگور میتواند میزان فشار خون بالا و آسیبهای عضلات قلب را کاهش دهد
انگور ضد احتباس آب است
انگور سرشار از آب و پتاسیم است و برای همین با حالت احتباس آب مقابله میکند. اگر دچار این مشکل هستید به طور مرتب انگور میل کنید. علاوه بر این انگور حاوی فیبرهای غذایی بوده و ادرار آور است. در واقع این میوهی پرخاصیت میتواند میزان دفع توکسینها یا همان سموم بدن را از طریق ادرار افزایش دهد.
انگور کلسترول بد خون را کاهش میدهد
انگور سرشار از فیبرهای محلول در آب است. در واقع هر 100 گرم انگور حاوی 1 گرم فیبر میباشد. توجه داشته باشید که تمام فیبرهای غذایی با کلسترول بد خون مقابله میکنند. از این گذشته انگور حاوی پولی فنولهای آنتی اکسیدانی نیز میباشد که باعث کاهش جذب کلسترول میشود. نتایج یک پژوهش اسپانیایی که در سال 2008 به چاپ رسیده است نشان میدهد مصرف روزانهی انگور میتواند برای کاهش میزان کلسترول بد خون کافی باشد.
فیبرهای محلول در آب به ویژه در پوست نازک و دانه های انگور قرار دارد. اما توجه داشته باشید بعضیها در هضم و گوارش دانههای انگور مشکل دارند.
بهتر است این میوه را روزانه یک مرتبه میل کنید. در مصرف هیچ مادهی غذایی زیادهروی نکنید.
انگور مفید برای قلب شما
انگور سرشار از پولی فنولهای آنتی اکسیدانی (آنتوسیانین ها، فلاوونوئیدها و غیره) میباشد که به سلامت قلب کمک زیادی میکنند. نتایج پژوهشی که در دانشگاه میشیگان ایالات متحدهی آمریکا انجام شده نشان میدهد مصرف انگور میتواند میزان فشار خون بالا و آسیبهای عضلات قلب را کاهش دهد.
این میوهی پرطرفدار همچنین باعث بهبود عملکرد قلب موشهای آزمایشگاهی شده است. باید بدانید که بیشترین میزان آنتی اکسیدان ها در پوست و دانههای انگور قرار دارد و بهتر است این دانه ها را ببلعید.
انگور برای دندانها نیز خوب است
نتایج پژوهشی که در سال 2009 در دانشگاه ایلی نویز انجام و در Journal of Nutrition به چاپ رسیده است نشان میدهد که انگور جلوی انتشار باکتریهای دهان که مسئول پوسیدگی دندان هستند را میگیرند. این خاصیت ضدباکتریایی انگور مدیون وجود دو ماده به نامهای اولئانولیک اسید و آلدئید اولئانولیک است که در پوست این میوه قرار دارد. البته به عقیده برخی از متخصصان باید روی این خاصیت انگور مطالعات بیشتری انجام شود اما شکی وجود ندارد که قندهای موجود در انگور مانند قندهای صنعتی باعث انتشار باکتری و پوسیدگی دندان نمیشود.
و آخر این که
در مصرف هیچ مادهی غذایی زیادهروی نکنید. انگور نیز از این قاعده مستثنی نیست. این میوهی پرخاصیت اگر به اندازه مصرف شود گامی است در جهت حفظ سلامتی همهی ما.
نقل از :تبیان
کد:
1938
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۳ مهر
بازدید:
3523
ساعت:
8:15 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2
چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است!
۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
3
فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4
متوسط قیمت مسکن در تهران اعلام شد
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
5
موادغذایی در چین ارزان شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
6
رستورانهای تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی
۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
7
چراغ سبز بورس روشن شد
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8
شاخص آلودگی هوا ناسالم شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
9
ریزش شاخص کل بورس/ ۶۰ درصد بازار منفی شدند
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
10
روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی
۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
11
آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان
به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...
شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزهتر شود!
پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...
کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی
یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا
فلوشیب سمشناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال میشود.
املت در وضعیت قرمز + عکس
پایگاه خبری لقمه: شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکانهای خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن زیر دندان آدم میماند و با یادآوری خاطرهاش لحظات شیرینی زنده میشود.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن
بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج میبرند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا میکند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع میشود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز میشوند.
نسخه طب سنتی برای اختلالات جنسی
مکاتب درمانی سنتی و مکمل، شیوهها و روشهای طبیعی و متنوعی را برای بهبود و درمان بیماریها و اختلالهای جنسی به کار میبستند و استفاده از این شیوهها را سالمترین و بیعارضهترین روشها برای حفظ سلامت و درمان بیماریهای جنسی مردان و زنان میدانند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است