قیمت موز در میوه فروشی‌ها کیلویی 4000 تومان شد


رئیس اتحادیه سراسری فروشندگان میوه و تره بار استان تهران از افزایش قیمت هر کیلوگرم موز تا 4000 تومان در میوه فروشی های سطح شهر خبر داد.

به گزارش لقمه، حسین مهاجران در خصوص قیمت موز با توجه به نوسان قیمت ارز در بازار، اظهارداشت: در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم موز نسبت به هفته گذشته در حدود 600 تومان افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه امروزهرکیلوگرم موز در میدان مرکزی میوه و تره بار با قیمتی در حدود 3000 تومان عرضه شد، گفت: قیمت هرکیلوگرم موز در سطح شهر با توجه به هزینه های جانبی در حدود 4000 تومان محاسبه می شود.

رئیس اتحادیه سراسری فروشندگان میوه و تره بار استان تهران در بیان دلائل این افزایش قیمت عنوان کرد: وارد کنندگان موز با توجه به نوسان نرخ دلار، محصول خود را براساس قیمت دلار روز عرضه می کنند.

وی تصریح کرد: براین اساس، تا زمانی که مرکز مبادلات ارزی برای واردات موز ارز در اختیار واردکنندگان این میوه قرار ندهد باید انتظار افزایش قیمت موز را در بازار داشته باشیم. 

بر این اساس، رئیس اتحادیه سراسری فروشندگان میوه و تره بار استان تهران پیش از این با بیان اینکه نوسان قیمت دلار تاثیری در واردات موز نداشته است، گفته بود که با توجه به اینکه دولت اقدام به تاسیس مرکز مبادلات ارزی کرده است، بعید به نظر می رسد که واردکنندگان موز نتوانند ارز مورد نیاز خود را برای واردات موز دریافت کنند.




ا.ر


نقل از :مهر

کد: 1945 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 1979 ساعت: 5:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
7 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
8 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
9 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
11 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  16 پیشنهاد برای صبحانه از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
آیا با خوردن لواشک و آلوچه لاغر می شویم؟ قره قروت، آلوچه و لواشک از محبوب ترین تنقلات به شمار می روند. این خوراکی ها مانند بسیاری از مواد غذایی هم فوایدی دارند و هم مضراتی.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.