مواد لازم:روغن نباتی 1 قاشق غذاخوریکرفس خرد شده 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری فلفل سبز خرد شده 2 قاشق غذاخوریدانه ذرت 300 گرمسیب زمینی خام تکه شده 1 عددجعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوریآب 1 فنجان آرد 2 قاشق غذاخوریشیر کم چرب 2 فنجان نمک و فلفل به میزان دلخواهطرز تهیه:روغن را در ماهی تابه ریخته و کرفس، پیاز و فلفل سبز را به مدت 2 دقیقه سرخ می کنیم. ذرت، سیب زمینی، آب، نمک و فلفل را اضافه کرده تا به جوش بیاید. وقتی که جوش آمد، در ظرف را گذاشته و به مدت 10 دقیقه آن را روی شعله کم قرار می دهیم.بعد یک فنجان شیر را به همراه آرد مخلوط کرده و تا زمانی که این محلول صاف شود و حالت گلوله گلوله نداشته باشد، هم می زنیم. این مخلوط را به تدریج به سبزیجات پخته شده اضافه کنید. سپس شیر باقی مانده را اضافه کنید تا کاملا جا بیفتد. در پایان مقداری از جعفری را اضافه کنید. غذا برای سرو آماده است.برای تزیین آن از جعفری و ذرت استفاده کنید.ش.م