روش تهیه بادمجان شکم پر در فر


مخلوط برنج دانه بلند با ادویه و سبزی‌جات مختلف، رنگ و عطر خاصی به این غذا داده است.

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج دانه بلند:‌ 4/3 پیمانه (150 گرم)

بادمجان بزرگ: 2 عدد

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: یک عدد،‌کاملا ریز شود.

سیر: ‌2 حبه، کاملا ریز شود.

گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل:‌یک قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.

پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چای‌خوری

پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چای‌خوری

آب 2 عدد لیموی تازه

ماست کم چرب: نصف پیمانه

نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری

جعفری خرد شده تازه: 5/1 پیمانه

 

طرز تهیه:

    فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
    درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.
    با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید.
    روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
    سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن‌ها را تفت دهید.
    بادمجان‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.
    برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
    بادمجان‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
    سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
    نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 2397 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ آذر بازدید: 13325 ساعت: 4:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
2 آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 2 ۱۳۹۳ سه شنبه ۷ بهمن
3 طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
4 بادنجان سوخاری؛ پیش غذایی خوشمزه ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ دي
5 طرز تهیه تپسی کباب بادنجان+ عکس ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر
6 روش تهیه خوراک بادمجان روسی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۳ شهريور
7 طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور
8 روش تهیه بادمجان پلو ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ مرداد
9 دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
10 پاستا را با سس بادنجان امتحان کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
11 به جای جراحی زیبایی این سبزیجات را بخورید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
برنامه 9 روزه پاکسازی بدن رژیم می‌گیرید اما وزن‌تان پایین نمی‌آید؟ پوست‌تان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهای‌تان شکننده و عرق تن‌تان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدن‌تان است که مو و حتی دستگاه گوارش‌تان را ناسازگار می‌کند.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.