روش تهیه بادمجان شکم پر در فر


مخلوط برنج دانه بلند با ادویه و سبزی‌جات مختلف، رنگ و عطر خاصی به این غذا داده است.

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج دانه بلند:‌ 4/3 پیمانه (150 گرم)

بادمجان بزرگ: 2 عدد

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: یک عدد،‌کاملا ریز شود.

سیر: ‌2 حبه، کاملا ریز شود.

گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل:‌یک قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.

پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چای‌خوری

پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چای‌خوری

آب 2 عدد لیموی تازه

ماست کم چرب: نصف پیمانه

نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری

جعفری خرد شده تازه: 5/1 پیمانه

 

طرز تهیه:

    فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
    درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.
    با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید.
    روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
    سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن‌ها را تفت دهید.
    بادمجان‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.
    برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
    بادمجان‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
    سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
    نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 2397 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ آذر بازدید: 13210 ساعت: 4:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
2 آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 2 ۱۳۹۳ سه شنبه ۷ بهمن
3 طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
4 بادنجان سوخاری؛ پیش غذایی خوشمزه ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ دي
5 طرز تهیه تپسی کباب بادنجان+ عکس ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر
6 روش تهیه خوراک بادمجان روسی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۳ شهريور
7 طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور
8 روش تهیه بادمجان پلو ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ مرداد
9 دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
10 پاستا را با سس بادنجان امتحان کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
11 به جای جراحی زیبایی این سبزیجات را بخورید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماست و سالاد را با جوانه گندم غنی تر کنید جوانه‌های غلات و دانه‌ها سرشار از ویتامین‌ها و موا...

  4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب می‌کند برای این که تغذیه‌ی سالم و وزن متعادلی داشته باشید...

  با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت