چلوکباب و چلوخورش نرخ مصوب ندارد


رییس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش گفت: هیچ نرخ مصوبی در اتحادیه وجود ندارد و تنها یک درجه بندی قدیمی که دارای چهار سطح است وجود دارد.

به گزارش لقمه، رحمان رحیم پور مطلق اظهار کرد: اتحادیه و رستوران‌ها تا زمانی که مواد اولیه و هزینه‌های جانبی پخت تا شش ماه با قیمت ثابت برایشان تامین نشود نمی توانند نرخ مصوبی داشته باشند. قیمت‌ها هر روز با نوسان مواجه می‌شوند و در هفته یک قیمت ثابت ندارند.

وی با بیان این‌که نمی توانیم یک نرخ مصوب واحد داشته باشیم، ادامه داد: رستوران‌ها همگی به یک اندازه سرمایه‌گذاری نکرده اند و کیفیت غذای آن ها نیز یکسان نیست که یک نرخ مصوب واحد داشته باشیم.

رییس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش خاطرنشان کرد: تنها می توانیم درجه بندی رستوران‌هارا به روز کنیم و یک قیمت در هر سطح داشته باشیم که در حال حاضر اتحادیه چهار سطح دارد که در سال 1352 تا 1354 مصوب شده است. این در حالی است که درجه بندی جدید باید دارای 10 سطح باشد.

رحیم‌پور مطلق خاطرنشان کرد: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، شورای اصناف و مجمع امور صنفی متولیان این امر هستند واین‌ها باید نرخ مصوب را تهیه و تایید کنند.

او در پایان گفت: 1200 جواز در تهران برای رستوران ها صادر شده است.


نقل از :ایسنا

کد: 2669 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي بازدید: 3276 ساعت: 11:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
4 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
6 سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
8 ارائه‌ غذای گرم به شکل بیرون‌بر تخلفاست/واحدهای متخلف پلمب می شوند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
9 کره در کنار چلوکباب از نظر ارزش تغذیه ای صحیح است؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد
10 غذای محبوب ناصر‌الدین‌ شاه چه بود؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر
11 از آشپزی بهنوش بختیاری تا غذاهای مورد علاقه‌اش ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا با خوردن بستنی سر درد می‌گیرید؟ به نظر شما این حالت نشان دهنده بیماری خاصی است و ن...

  خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه باید از خرید گوشت‌...

  سبزی‌ها با این روشها خوشمزه‌تر می‌شوند از ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.
ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
ذرت مکزیکی رژیمی بخورید متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.